Краят на лятото винаги навява малко тъга. Все искаме да

...
Краят на лятото винаги навява малко тъга. Все искаме да
Коментари Харесай

Дивна ще покаже на загубилия се йети пътя към дома (СНИМКИ/ВИДЕО)

Краят на лятото постоянно подухва малко горест. Все желаеме да продължи по-дълго, а есента да се забави малко.

Този септември обаче може би ще е друг, тъй като основателите на „ Как да си дресираш змей “ са ни подготвили доста приятна изненада - новата анимaция „ Загубеният йети “ (Abominable).

А през шеметното странствуване на магическото творение ще ни преведе очарователната Дивна, която влиза в ролята на основната героиня във кино лентата – Ий.

Приключенската продукция споделя за другарството, за смелостта и търсенето на пътя към у дома и към положителното.

Към този покъртителен роман, изпълнен с магии и трудности, се причислява надарената изпълнителка Дивна. Макар че към този момент се е докосвала до света на дублажа, младата певица за първи път приема предизвикването да озвучи основна роля и тази нова посока я изпълва с ново, неповторимо ентусиазъм.

„ Много съм щастлива, че това ми се случва и озвучавам точно Йи. Ние доста си приличаме и това най-вече ми оказва помощ да вляза в облика и да го направя оптимално достоверен. Тя непрекъснато преоткрива себе си и търси хубостта във всичко. Аз също се старая да съм такава. Преживявам тази роля и откровено имам вяра, че този филм ще остави ужасно обръщение за всички “, споделя Дивна.

Ий дружно с щурите си другари Джин и Пенг, ще би трябвало да преодолее всички компликации по пътя към снежните Хималаи. Там са родителите на изгубилия се йети, който инцидентно попада на покрива на Йи и единственото, което желае, е да се върне на мястото, към което принадлежи.

Ще се оправят ли с нелеката задача? Ще съумеят ли да изпреварят властния доктор Бърниш, който желае първи да докопа магическото творение, и какво ще им коства това, ще разберем този септември.

Кое е по-трудно за подчинение – най-високият връх в света или успеха над личните си страхове? Ще отведат ли Йи, Джин и Пенг йети до дома му или ще попадне в лапите на доктор Бърниш?

Ще разберем на 27 септември в кината на 2D и 3D дружно с Дивна и „ Загубеният йети “.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР