Краят е близо за Дейвид Мойс в Уест Хем -

...
Краят е близо за Дейвид Мойс в Уест Хем -
Коментари Харесай

Дейвид Мойс заслужава уважение от Уест Хям, но има само един ход, който трябва да направи това лято

Краят е близо за Дейвид Мойс в Уест Хем - и клубът дължи на него и на почитателите да бъде транспарантен по отношение на бъдещето му в Източен Лондон преди последния домашен мач за сезона против Лутън на 11 май.

60-годишният състезател вечно ще бъде запомнен с деликатност за услугите си: престрелките за изпадане, три поредни европейски четвъртфинала, и трофей от Конферентната лига на УЕФА - първото огромно отличие за " Чуковете " от 43 години насам.

Въпреки това е изцяло рационално да се признае и одобри, че Мойс е управлявал надпреварата си с " Чуковете " и че това е свежо лице със свежи хрумвания е пътят. Победата в Лигата на конференциите през предишния сезон прикри доста огромни пукнатини, които трябваше да бъдат адресирани, без значение от това по какъв начин се разви финалът в Прага предишния юни.

Упоритостта на Мойс постоянно е била проблем измежду почитателите. Както и поредният му отбранителен метод или манията му за дребен тим, единствено с цел да ухапе „ Чуковете “ в задната част рутинно в техните натискани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР