Край на заложническата криза в Благоевградско. След близо 3 часа

...
Край на заложническата криза в Благоевградско. След близо 3 часа
Коментари Харесай

След няколко часа преговори: Похитителят от Благоевградско се предаде

Край на заложническата рецесия в Благоевградско. След близо 3 часа договаряния мъжът, взел за заложници две дами и мъж, се е предал на полицията. Ранен беше един човек, който беше прострелян и е превозен към болничното заведение в Сандански. Сигналът за въоръжения мъж е постъпил в 17:20 ч. Случката е от село Вълково.

По първична информация положението на острадалия не е тежко. 
 Българска телеграфна агенция
По информация на става въпрос за фамилна кавга. Мъж отишъл в дома на някогашната си брачна половинка, с цел да изяснят връзките си. Впоследствие прострелва татко ѝ в рамото и взима нея и майка ѝ за заложници. Мъжът е въоръжен. 
 Българска телеграфна агенция
" Има пукотевица и заложници. Мястото е отцепено. Мъжът е пристигнал да отвлече приятелката си и стрелял по татко ѝ ", сподели Антон Хаджийски, кмет на с. Вълково. 
 Българска телеграфна агенция
Допълнителни екипи на Министерство на вътрешните работи от Специализирания отряд за битка с тероризма дойдоха на улицата пред къщата в санданското село Вълково, където мъжът държи заложниците. Около 10 микробуса със специфични екипи са на мястото, където няколко часа мъжът се беше барикадирал. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР