Край на спекулациите за мистериозна смърт - световната топ измамница

...
Край на спекулациите за мистериозна смърт - световната топ измамница
Коментари Харесай

Lupa.bg иска €5000 награда: Ружа Игнатова е жива!

Край на спекулациите за мистериозна гибел - международната топ измамница Ружа Игнатова е жива и здрава! Lupa.bg подава сигнал за местонахождението на криптокралицата, измислила ментето OneCoin и търсена от „ Европол” против 5000 евро премия за информация, която може да докара до нейното залавяне.

Брилянтен източник на Lupa.bg, който живее от 25 години в Обединените арабски емирства, е безапелационен, че неугледната другояче нахалница от Русе, прекарала младежите си години в немския град Шрамберг, се укрива в Дубай.

Залавянето на схемаджийка като Ружа, обаче, няма да е елементарно. Със заграбените с OneCoin 4 милиарда евро Игнатова е със заменена идентичност и под защитата на израелска спецслужба, безапелационен е източникът на Lupa.bg.



Предпазните ограничения са повече от наложителни след подобен обир, ощипал лапнишарани по целия свят – с изключение на, че се търси от „ Европол”, против Ружа Игнатова към този момент са в ход десетки каузи в Европа.

На 17 септември 2021 година в Мюнстер стартира развой против юриста ѝ в Германия Мартин Брайденбах по обвинявания в пране на пари и превод на 20 млн. евро в Лондон за пазаруване на първокласен парцел.

Други двама са изправени пред обвинявания в източване на милиони евро в схемата, от която съгласно Би Би Си единствено във Англия са ощетени хора с над 100 милиона паунда.

Близо петилетка от свръхбогатата мошеничка няма и диря. На 25 октомври 2017 година пухкавата нашенка, приключила магистратура по стопанска система в университета в Констанц и защитила докторантура по право в Оксфорд, се качи на аероплан от София за Атина и изчезна.

Оттогава е в неопределеност и се търси. Междувременно европейската полицейска организация разгласи премия от 5000 евро за информация, която може да способства за разкриването на местоположението ѝ и в последна сметка подкрепи залавянето на противозаконната милиардерка.

Сега Lupa.bg си желае премията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР