Край на грипната ваканция за повечето ученици у нас. След

...
Край на грипната ваканция за повечето ученици у нас. След
Коментари Харесай

Край на грипната ваканция за учениците

Край на грипната почивка за множеството възпитаници у нас. След 10-дневна отмора се връщат напряко за втория период. Как ще наваксат пропуснатия материал? 

В София да вземем за пример назад в час са над 130 000 деца, а над 260 учебни заведения още веднъж отвориха порти. В столицата учениците пропуснаха 7 образователни дни – 6 от тях грипна почивка и 1 ден междусрочна.

След почивката класовете в 137-мо учебно заведение са в цялостен състав, отсъстват по двама, трима в паралелка.

Анелия Маджарска е преподавател по български език на седми клас. В края на образователната година децата ще се явят на наложително Национално външно оценяване. Заради грипната зараза са пропуснали 5 урока.

 



 

„ Не ме тормози нищо, тъй като образователното наличие може да бъде преструктурирано. „ Немили-Недраги ” 17-та глава ще я слея с обобщението, отдадено на Немили-Недраги ”, изясни Анелия Маджарска, преподавател по БЕЛ в 137 СУ " Ангел Кънчев ".

Учениците са удовлетворени от непредвидената почивка.

В грипна почивка остават 61 учебни заведения в област Монтана. Там децата ще почиват и на следващия ден.

 



 

Директори приканват следващата година министерството да събира данни освен за болните деца, само че и за болните учители.

„ Тъй като те също са хора, те също боледуват. И когато отсъстват 15 или 20 индивида от личен състав от 80 индивида, това е извънредно мъчно за един управител като мен, шеф, да може да сътвори образователен развой ”, съобщи Владимир Миков, шеф на 137 СУ " Ангел Кънчев ".

 



 

Преди грипната почивка в 137-мо учебно заведение са отсъствали над 300 деца и доста преподаватели.

Образователното министерство твърди, че материалът може да се навакса и децата няма да отучват.

 

Бтв
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР