Кратка информация за оперативната обстановка за пандемията за 29 март

...
Кратка информация за оперативната обстановка за пандемията за 29 март
Коментари Харесай

Николай Витанов: Руснаците разрушават Украйна и без оръжия за масово поразяване

Кратка информация за оперативната конюнктура за пандемията за 29 март 2022 година
Както постоянно, първо - пандемията, след това - войната.

Не сме не запомнили, че през днешния ден е ден девети на двуседмичното прекъсване на даването на прогнози от моя страна. Ще ви описвам единствено настоящата обстановка. Почва да ви излиза наяве какъв брой ще бъда преместен от всезнаещите

потенциали от Ганковото кафене и от юрдеците от локвите пред кафенето .
Капацитетите отново пишат негативни рецензии по какъв начин съм разбирал от всичко. Де гиди комплекси. Витанов схваща от няколко неща, не от всичко. Но от каквото схваща, схваща. Няма да мине този изхабен номер.

Между другото, да не би да завиждате?
Юрдеците крякат. Те са ясни. Осмислят живота си посредством крякане по другите. Вместо да вземат да реализират и те нещо. Тежка е ориста юрдешка.

Но въпреки всичко има 5 дни още. Да изчакаме, може и да излезе някоя добра прогноза.
Сега за пандемията
1. Базовото репродуктивно число - и през днешния ден е 0.96. Под 1 е, значи обсегът на болестта продължава да се свива. Това е добре. Здравната система продължава да се разтоварва. " Хари Сердън " е постоянен. Това е констатацията. За прогнози в идващите 5 дни - юрдеците и рецензентите от Ганковото кафене. От понеделник - отново аз.

2. Няма суперпожар. Ами няма, какво да вършим в този момент. Няма.
Паднахме под 1500 случая дневно. Гасим дифузното разпространяване. Както от дълго време съм ви писал, от вас се желае едно само нещо - да държите сюжета " Хари Селдън " постоянен като спазвате все по-малкото количество ограничения. Оттам нататък, както виждате, сюжетът си прави работата тъкмо в плануваните периоди. Падна зеленият документ, пада изключителната епидемиологична конюнктура. Следващите цели са: изкарване на спокойни Великден, Гергьовден и 24 май, умерено лято. Виждате, че каквито ограничения не са нужни, незабавно падат. Има точни математически критерии по кое време би трябвало да падне нещо и виждате, че те са добре направени - нещата следват естествения си ход. " Хари Селдън " ще завърши тази вълна. Само го дръжте постоянен.

3. Да няма претъпкани лечебни заведения. Няма претъпкани лечебни заведения.
Няма. Продължават да се освобождават кревати, които се трансферират за други потребности. Няма безпорядък. Леглата се освобождават по този начин, че да има, в случай че се наложи. Не би трябвало да се учудвате - като имаш положителни математически показатели, по които де се ориентираш, ще си направиш оптимизацията на леглата и няма да сбъркаш.

4. Да няма цялостен локдаун. Има ли - няма. Ще има ли, ще ви кажат юрдечетата и рензентите. То към този момент се вижда от аероплан,
дали ще има, само че хайде, ще изтрая още 5 дни.

5. Смъртността - полекичка спада. Както бе планувано.

Виждате, че има дни, в които смъртните случаи са едноцифрено число. В " Хари Селдън " е заложено броят на такива дни да почне да пораства.
6. Украинците и пандемията - идващите украинци подвигат ли заболеваемостта. Не. Вие сюрпризирани ли сте от това? Не.
7. И така - обществената системата се движи към момента по предначертаната траектория от оповестения ви преди месеци сюжет " Хари Селдън ". Нещата са под надзор. Така ли е? Така е. Падат ли ограниченията в плануваните периоди - падат.

" Хари Селдън " ще свърши работа. Просто го дръжте постоянен.

8. Картата през днешния ден. Виждате, че обстановката се усъвършенства. По гръцката граница е умерено. Новият вид на Омикрона го няма. Държим по този начин, гасим дифузното разпространяване и след това да се опитва да си го пали отново. Ако сме тарикати, няма да му се получи. Така е изчислен сюжетът " Хари Селдън ". Но, от вас зависи.
Сега за войната. Тук към този момент по-сериозно и с прогнози .
За войната не съм споделил, че няма да върша прогнози.

1. Какво писах - войната няма да е къса. Писах ви за 3 месеца и 45 000 убити съветски бойци. Пак да кажа - деликатно си проверявайте източниците на информация.
Много се лъже около тая война.

2. Техническото изкривяване.
Към средата на април ще забележим какви са резултатите от това. Това, което виждам аз е следното. И двете страни търпят загуби, само че потенциалът на украинската войска е по-малък и тя първа ще се пречупи механически. За да не стане това трябват големи оръжейни доставки от западно направление. Засега ги няма.

3. Психическото изкривяване.
Виждате какво става - Украйна постепенно се трансформира в развалина. Какво ще има да става - още повече от същото. Бойният дух и двете армии към момента е задоволително добър. Мариупол падна - това го призна даже кметът на града. Мариупол е по-голям от Пловдив. Тежък душевен удар по украинския военен дух. Затова стопираха да приказват за него. Хуманитарната обстановка към този момент не е забавна - руснаците значи са завладяли града, да се оправят. Скоро ще има нов, към момента неразрушен мотив за недоволство - Чернигов.

4. По фронтовете. Скъсяването на фронтовата линия.
Тези, които четете тия сводки, въобще не сте сюрпризирани от хода на бойните дейности. Без да съм от съветския общоприет щаб, добре ви разказвам какво става и какво има да става. А то е следното. Мариупол падна (очаквано). Следва борбата при Краматорската дъга. Тя щу реши ориста на украинската територия на източния бряг на Днепър. Бъде ли унищожена украинската формация при Краматорск и Славянск (а тя е към 60 000 души) в Харков, Днепропетровск и Запорожие ще стане доста напечено. Последния път ви споделих да гледате какво става при Изюм. Гледайте какво е дистанцията от Изюм до Краматорск и Славянск. Единият главен удар на съветската войска се чака да е там. Другият се чака да е от юг, от Донецк в посока Краматорск. Битката при Краматорската дъга ще е много крупно стълкновение. Прекъсне ли се връзката на украинската формация там с базите в Днепропетровск и Запорожие, тази формация е обречена. Гледайте. Руснаците привършват подготовката за настъпателната интервенция.

По другите фронтове, както ви писах, съветската войска има за цел да скове украинските войски, с цел да не могат те да оказват помощ на Краматорската формация. Задава се крупно стратегическо стълкновение, за което вие, които четете тези сводки, бяхте от дълго време предизвестени. Виждате, че математиката може да ви помогне да разберете какво става по бойните полета и да прогнозирате нещата с добра акуратност, даже да не сте от съответния общоприет щаб. Съдбата на източна Украйна ще стартира да се взема решение до края на тази седмица.

Сражението няма да свърши бързо. 5 дивизии не се разпарчадостват за 5 дни. Е, с цар-бомба може, само че такива оръжия няма да бъдат прилагани. Руснаците унищожават Украйна и без оръжия за всеобщо поразяване. Чудя се по какъв начин не са се появили още белите каски и театрото с офанзивата с химическо оръжие. Но има време и това да забележим. Затова ви пиша отново - не се ловете на пропагандата. Помнете Бисмарк - и двете страни крепко ще послъгват.
.
Желая здраве и триумфи и дано вирусът да ви заобикаля. И войната да ви заобикаля.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР