Кратък, но забавен тест.Всеки иска да изживее голяма и страстна

...
Кратък, но забавен тест.Всеки иска да изживее голяма и страстна
Коментари Харесай

Тест: Каква любов ви очаква?

Кратък, само че занимателен тест.

Всеки желае да изживее огромна и буйна обич. Когато срещаме нов сътрудник, методът по който изживяваме връзката си се разграничава от предходната. Ако в този момент се намирате във връзка или търсите своята сродна душа, решете теста и вижте каква обич ви чака.

Резултатите ще ви изненадат, тъй като са доста точни. Не забравяйте да си вземете лист и писалка. Тестът е къс, само че занимателен.

1. Представете си, че сте тръгнали към дома на вашата обичана половинка. Пред вас се разкриват два пътя, по които може да тръгнете. Единият път е директен, само че прекомерно отегчителен. Другият е по-дълъг, само че за сметка на това по-интересен и трогателен. Кой ще изберете?

2. Докато вървите по пътя виждате розови шубраци. Единият е от червени рози, а другият от бели. Направете хубав букет за него/нея. Кои рози ще изберете, а може би ще има и от двата цвята?

3. Вече сте стигнали до дома на половинката си. Позвънявате, а на вратата ви посреща член на фамилията. Какво ще извършите? Ще помолите да извикат любимия/любимата или ще влезете в дома, с цел да го откриете сами?

4. А в този момент си представете, че отивате към неговата / нейната стая, само че там няма никого. Къде ще оставите букета с цветя, на леглото или до прозореца?

5. Вечер е, вие спите под един покрив, само че в разнообразни стаи. На сутринта, когато се разсъните отивате до неговата/ нейната стая. Дали той/тя ще бъде буден/будна или към момента ще спи?

6. Поемайки още веднъж към вашия дом, по кой от двата пътя ще тръгнете?

Резултати:

1. Пътят, който ще изберете ще покаже от какъв брой време се нуждаете, с цел да се влюбите в някого. В случай, че сте избрали късия път, то вие се влюбвате бързо, само че любовните романси траят малко. Ако сте избрали дългия път, значи, че не се влюбвате толкоз елементарно и имате потребност от някой, който да предизвика интереса ви.

2. Червените рози и техният брой демонстрират какъв брой сте отдадени в една връзка, а белите – страстите и възприятията, които очаквате от вашата половинка. Ако броят на алените рози доминира, то вие нормално давате повече в любовта, в сравнение с получавате.

3. Третият въпрос разкрива това по какъв начин вие преодолявате трудностите в любовния ви живот. В случай, че помолите член на фамилията да извика вашата половинка, това демонстрира, че сте прекомерно плахи и съвсем постоянно избягвате решаването на проблемите.
Ако сте решили сами да откриете колегата си, то вие сте смели персони, които не се опасяват от компликациите, вземат решение ги на момента и са подготвени да се борят в името на любовта.

4. Това къде сте решили да оставите букета с рози, демонстрира какъв брой мощно желаете него/нея. Ако оставите цветята на леглото, то вие сте бясно влюбени и желаете него/нея за цялостен живот. Оставите ли цветята до прозореца, значи, че половинката няма да ви липсва, в случай че в границите на няколко дни не сте дружно. Това демонстрира, че и елементарно заменяте сътрудниците си.

5. Въпрос номер 5 дава отговор на това какво очаквате от връзката, в която се намирате или ще попаднете. Ако половинката ви спи, значи я желаете такава каквато е. Ако към този момент е будна, бихте желали сътрудникът да направи промени, които да ви удовлетворят.

6. Този избор ще покаже продължителността на вашата любовна връзка. Тези, които ще тръгнат по дългия път, ще се радват на дълга и хармонична връзка. Ако сте избрали късия, то любовта ви бързо ще завърши.

Инфо: www.az-jenata.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР