Красотата на една жена може да привлече вниманието на всеки

...
Красотата на една жена може да привлече вниманието на всеки
Коментари Харесай

Ако искаш ТОЙ да е завинаги твой, трябва да притежаваш тези 7 КАЧЕСТВА

Красотата на една жена може да притегли вниманието на всеки мъж. Но те не е задоволителна, с цел да трансформира привличането в обич и да задържи мъжа за цялостен живот. Какво толкоз особено имат дамите, с които мъжете не желаят да се разделят? Ако желаете да разберете прочетете публикацията – по този начин ще видите дали самите вие притежавате качествата, които омагьосват мъжете. Но не забравяйте едно – в случай че решите да измененията нещо в себе си, направете го поради себе си, а не поради вашия сътрудник – нито един мъж не коства толкоз доста, че да загубите идентичността си поради него!
Самоирония и възприятие за комизъм
Чувството за комизъм притегля другите, основава аура на открит, прелестен и положителен човек. А самоиронията освен притегля мъжете, само че и оказва помощ в битката с комплексите. Мъжете харесват повече тези дами, които не се наскърбяват от всяка дума, изречена на смешка, в сравнение с тези, които постоянно са напрегнати и несигурни. Освен това възприятието за комизъм оказва помощ доста в общуването – както на първата среща, по този начин и в бъдещия взаимен живот. Няма подозрение – без да се посмеем над безконечните проблеми, които ориста ни сервира още веднъж и още веднъж, не се живее по никакъв начин елементарно.

За да развиете възприятие за комизъм, задоволително е просто да започнете да се шегувате. Да, в действителност е толкоз просто – като всяко умеене, възприятието за комизъм може да се развие. Практикувайте да разказвате занимателни истории от живота, гледайте стендъпи по тематики, които ви интересуват –няма да е минал и месец и вие на драго сърце ще забележите, че сте почнали да разказвате шеговити истории, с които вашите другари се забавляват.
Признаването на грешките
Да признаеш, че си позволил неточност – това го умеят малко на брой. Но близките се възхищават на това качество – изключително мъжете. Всички сме хора и постоянно бъркаме, по-важно е да намерим сили да го признаем. Не забравяйте, че това никога не е симптом на уязвимост – тъкмо противоположното. Само мощен, убеден в себе си човек може да признае грешките си, тъй като това значи да поеме отговорност за тях и да покаже, че е подготвен да се усъвършенства.

Как да развием дарба да признаваме грешките си? Започнете с нещо малко: идващия път, когато извършите нещо неправилно, признайте го първо пред себе си, а с времето ще ви бъде по-лесно да признаете виновността си пред другите.
Самоувереност
Несигурните хора като цяло не се харесват на никого: те не знаят какво желаят, непрекъснато се опасяват, че ще създадат неверна преценка, не са склонни да се „ отворят “ към другите и да приказват за желанията си. Никоя жена няма да каже, че харесва несигурни мъже. Но и мъжете не харесват несигурни дами – комплексите, задръжките, страховете не притеглят никого. Най-добрият лек за несигурността е, несъмнено, ЛЮБОВТА към себе си.

Има доста способи да приемете себе си и да се обичате повече, най-приятният измежду тях е танцът. Намерете студио покрай офиса или дома си, пробвайте и няма да забележите по какъв начин скоро ще се влюбите в новото си занимание, което непрекъснато подсигурява прилив на ендорфини, плътно тяло и убеденост в очите.
Инициативност
Модерният свят, в който живеем, от дълго време е изтрил всички полови стандарти и за благополучие, към този момент не е належащо да чакаме мъжът да написа първи или най-сетне да се обади и да ни предложения на кафе. Инициативата е в ръцете на смелите. Мъжете, като всички хора, обичат да усещат внимание и интерес към себе си. Не се опасявайте да извършите първата крачка, това е изцяло обикновено. Смелите и решителни хора постоянно провокират почитание.

Трябва да имате поради обаче, че обстановката може да се развие по разнообразни способи: допустимо е мъжът, обект на вашата благосклонност, да не се интересува от вас. Е, случва се, само че, дами, не забравяйте, че идващия път може да имате повече шанс. Не се отхвърляйте.
Интерес към себе си
И още веднъж за любовта към себе си: в случай че на вас не ви е забавно, когато сте сама, за какво очаквате, че на другите ще им бъде забавно във вашето обграждане? Може би вие самата дотолкоз сте потънали в рутина и каузи, че към този момент сте не запомнили какъв човек сте, какво ви вълнува и какво ви прави щастлива? Случва се на всеки понякога, само че си коства да работим върху този проблем.

Отидете на среща със себе си – какво ще кажете за вечеря в новия ресторант, за който всички приказват? Или посещаване на кино продукция, която в последно време е вдигнала доста звук? Мястото не е важно; главното е да останете уединено със себе си, да вникнете в мислите си, да усетите още веднъж своите страсти и стремежи. Повярвайте ми, вие ще се преоткриете, а мъжете още веднъж няма да могат да откъснат очи от вас.
Саморазвитие
Жените, които се интересуват от всичко към себе си, основават усещането, че са влюбени в живота и му се любуват. С това свое качество притеглят всички, в това число и мъжете. Истинският интерес, любознанието, желанието за нови познания и нов опит превземат. В последна сметка, това демонстрира, че не се страхувате да задавате въпроси, да обсъждате, да говорите, да изразявате мнение, да виждате себе си през очите на другите. Това отношение към живота оказва помощ да се резервира младостта и свежестта на душата на всяка възраст.

Лесен, прелестен и съвременен метод за придобиване на нов опит/изживяване е литературният клуб. Изберете книга дружно с приятелите си, прочетете я и по-късно направете полемика. Ще се изненадате какъв брой доста нови нюанси ще откриете у хора, които познавате от години. Дискусиите са отличен симулатор за мозъка – не се тормозете да го натоварвате по-често.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР