Красивият ни естествен спътник е източник на мистерии от много

...
Красивият ни естествен спътник е източник на мистерии от много
Коментари Харесай

Нередности, които намекват, че Луната е космическа база

Красивият ни натурален сателит е източник на мистерии от доста време насам. Новата информация, която получаваме поражда повече въпроси, в сравнение с отговори. Вероятно е Луната изобщо да не е натурален сателит, а извънземна технология, донесена  за наблюдение на събитията на Земята. Възможно е също по този начин задачата изобщо да не е това. Спекулациите по този въпрос са безкрайни и се надяваме в скоро време да можем да кажем сигурно, само че към този момент би трябвало да се задоволим с обстоятелствата, които имаме:

Луната е по-стара от Земята

Първоначално се е считало, че Луната се е формирала след конфликт на галактически обект със Земята. Част от отломките се събрали и по този начин се получил естествения ни сателит. Има и друга доктрина, която гласи, че след образуването на Земята остатъчния прахуляк се „ слепнал “ и образувал това, което през днешния ден назоваваме Луна.

Но това не е правилно. Лунните проби от повърхността, донесени от галактическите задачи, демонстрират, че Луната в действителност е по-възрастна от нашата планета. Материалите, които се включват в градежа на лунната повърхнина са на 5.3 милиарда години (Земята е почти на 4.53 милиарда години), а прахта по лунната повърхнина е още по-стара – към 6.3 милиарда години. Това значи, че Луната не идва от Слънчевата система.

Плътността на Луната

Знаем, че плътността на Земята е 5.5 гр/см 3 . Изненадващото е, че плътността на Луната е 3.34 гр/см 3 , затова лунната компактност е единствено 3.34 по-плътна от вода, изпълваща същия размер. Това пояснение е обещано от известния академик от НАСА доктор Гордън Макдоналд (Gordon Macdonald) през 1962 година. Той твърди, че откакто се направи анализ на всички астрономически доказателства, следва да се заключи, че Луната е куха.

Лунотресения

Няколко години след теорията на доктор Гордън Макдоналд, през 1969 Аполо 12 каца на Луната. Кацането не минало леко и апаратът попаднал на 40 благи от мечтаната дестинация. От удара на апарата се получило изкуствено лунотресение. Луната почнала да вибрира, тъкмо като камбана (за които знаем, че са кухи). Ехото от удара траяло повече от час. Същото нещо било следено и при Аполо 13. Тогава реверберациите траяли повече от 3 часа.

Това довело до заключението, че Луната е неестествено лека за размерите си и евентуално даже няма ядро, което би нараснало масата ѝ доста.

Неестествено съвършена орбита

Всички знаем, че Луната обикаля Земята в съвсем съвършена кръгова орбита, само че въпреки всичко я дефинираме като елиптична. Няма по какъв начин тази орбита да се е получила от гравитационното привличане на Земята, тъй като въпреки всичко виждаме по какви орбити минават другите спътници в Слънчевата система, а те са доста по елиптични от тази на нашия сателит. Това в допълнение подклажда спекулациите, че Луната е сложена на мястото си от рационални същества.

Необясним център на тежестта и геометричен център

Друго нещо, което не можем да разбираем, е отклонението на центъра на тежестта, който се пада към 1 800 метра по-близо до нашата планета, в сравнение с до геометричния център на Луната. Според сегашните ни разбирания това отклоняване би карало спътникът ни да се клати непрекъснато, само че това не се случва.

Както ви казахме по-рано, информацията за Луната поражда повече въпроси, в сравнение с отговори. Знаем, че нашият сателит е виновен за приливите и отливите, за някои трусове, а от време на време даже за съня и настроението на човешките същества. Ако Луната фактически е извънземна структура, то тези, които са я основали, са знаели тъкмо какво вършат.

От толкоз дръзка нечиста сделка се пораждат даже още по-интересни такива. Има теории, че Земята е планета затвор, а станцията на Луната е вишка на пазачите. Конспиративният създател Дейвид Айк (David Icke) пък твърди, че Луната е значима част от Матрицата, която държи човешката раса в незнание от хиляди години.

Оригиналната публикация е оповестена в Humans are free.

Before it’s news

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР