Красивият младеж, за когото често казват, че е копие на

...
Красивият младеж, за когото често казват, че е копие на
Коментари Харесай

Синът на Дарина Павлова с провален годеж и разбито сърце

Красивият юноша, за който постоянно споделят, че е копие на татко си, се раздели с американската си другарка Аби. Двамата бяха сгодени, само че американката го изостави поради различен.

Кога тъкмо се е случил разривът в връзките им, не е ясно, само че по всичко проличава, че Илия-Калоян е в потрес от случилото се. Той пази фотоси от многочислените ваканции с Аби,, само че тя е изтрила общите им фотоси от обществените мрежи и към този момент демонстрира такива с новия си другар, написа „ България Днес “.

Семейството на Дарина е в потрес от раздялата, защото всички са се познавали добре с момичето. Те обществено демонстрираха благосклонностите си към Аби и нямаха нищо срещу да я одобряват в фамилията си. Илия-младши срещна майка си и русокоската още през 2016 година. При всеки собствен престой в Съединени американски щати Дарина прекарваше най-малко няколко дни с Илия и годеницата му. След раздялата Илия-Калоян се утешава с чести пътувания отвън Щатите. Често прескача до Дубай, където живее сестра му Венцислава.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР