Красиви лица, стройни фигури и изискан стил - блясъкът на

...
Красиви лица, стройни фигури и изискан стил - блясъкът на
Коментари Харесай

Любимите звездни процедури, която всяка от нас може да си подари


Красиви лица, стройни фигури и изтънчен жанр - блясъкът на Холивуд от дълго време не е неосъществим. През 2022 година това е реалност, а не просто фантазия, в която ни се желае да имаме вяра. Най-очевидният образец за това са обществените мрежи. Филтри, стратегии за обработка на фотоси - това ли е методът да се приближим до облика на звездите от дребния и огромен екран, на които се възхищаваме? Бързият и елементарен отговор е - не. Красотата през днешния ден не е въпрос на разкош, а на намирането на точните принадлежности, които да ни оказват помощ да реализираме своето най-хубаво аз.

И, с цел да бъде една концепция по-лесно, сме ви подготвили къс справочник с най-честите козметични процедури, на които се подлагат обичаните ни звезди, с цел да наподобяват постоянно свежи, млади и безупречни освен на екрана, само че и в всекидневието, когато са пред обективите на папараците. Можем да взаимстваме някоя концепция и да се поглезим с нещо друго. Все отново предстоят топлите слънчеви месеци от годината.

Устни
Това е една от чертите на лицето, която най-силно притеглят погледа, а плътните, свежи и розови устни са симптом на младост и здраве. Следите на времето личат мощно точно там и най-често при дамите се вижда загубата на размер и разтегливост в тази зона на лицето. В предишното звездите постоянно са прибягвали до пластичната хирургия с слагането на непрекъснати импланти, само че през днешния ден тази техника не е настояща, а филърите оповестиха своята значима роля. В наши дни това е една от най-честите, а и налични, процедури, с която можем да повишим самочувствието си единствено за минути и да създадем устните си такива, каквито постоянно сме желали да бъдат. Един от най-честите образци, който можете да срещнете онлайн е.

Холивудската старлетка за няколко месеца се промени неузнаваемо. И в случай че можем да гадаем какво и по какъв начин тъкмо е било направено, то тематиката за устните е необятно обсъждана тематика в обществените мрежи. Наскоро младата бизнес дама даже понижи размера им в опит да ги направи в действителност естествени и юношески - тъкмо такива, каквито актуалното схващане за хубост повелява.

Защо това е по този начин? Всъщност през днешния ден трендовете при устните, от ден на ден клонят към натурален резултат. Обемът е с мярка, контурът се слага при потребност, а експертите предлагат да залагаме на качествени артикули, които могат да ни обезпечат мечтания резултат.

У нас се оферират точно и едни от най-качествените филъри на пазара - Belotero, на немската компания Merz. Отличава ги портфолиото от над 10 продукта, с които опитният експерт може да попълни и украси усмивката ви по този начин, че да се радвате на естествен резултат, който да изведе на напред във времето преимуществата, които към този момент имате и да обезврежда минусите. А нали това въпреки всичко е задачата на естетичната медицина? Да бъдем естествени, излъчващи финна грациозност и жанр.

Belotero предлага и един забавен комплект, който несъмнено прави усещане - Belotero Lips Shape от 0.6 мл -предназначен за придаване на размер, и Belotero Lips Contour - за контуриране на устните.

Двата продукта могат да се употребяват както в композиция, по този начин и по настрана, което дава независимост на лекаря да сътвори тъкмо устните за които мечтаем, само че и които най-точно ще прилягат на нашето лице и черти, с цел да акцентират, а не да скапват излъчването.

Помнете дами, от време на време по-малкото е задоволително.

Бръчки
Кой е най-големият боязън на всеки, който се е подлагал на козметична процедура с ботулинов токсин? Да не наподобява като замръзнала статуя изгубила окончателно мимиките си. Тогава, по какъв начин по този начин някои дами съумяват да спрат времето и като че ли не остаряват? Наистина ли водят толкоз здравословен метод на живот, че освен времето е спряло да върви напред, само че май часовникът за тях върти стрелките си наопаки.

Актуалната наклонност крие една дребна загадка, която на драго сърце ракриваме. Нежно и внимателно попълване на бръчките - още веднъж благодарение на филъри. Създадени на основата на хиалуронова киселина, някои формули са толкоз напреднали, че разрешават те да бъдат на 100% разградени от организма с времето, което ги прави подобаващи за всеки, който желае да заложи на допустимо най-естественото лъчение. И защото кожата ни по принцип съдържа хиалуронова киселина, която с времето понижава, филърите единствено попълнят неналичията, които са настъпили. Втората дребна загадка още веднъж се крие в избора на верния експерт, който ще ни съветва по най-хубавия метод в кои зони имаме потребност от филъри, с цел да подобрим общия тип на лицето и да възвърнем неговата жизнеспособност, а също по този начин те могат най-точно да подберат верните артикули.

Например не всеки филър може да запълни дълбоки бръчки и не всеки е подобаващ за напълно леки и финни линии.

Хубавото е, че даже и да имаме потребност от единия и от другия тип промяна, положителният експерт ще направи верния асортимент, с цел да ни обезпечи допустимо най-качествен резултат. Още по-добре, в случай че са и от една и съща серия, както е с Belotero. Марката разполага с линията Belotero Intense за по-дълбоките бръчки и с Belotero Soft, които изглаждат финните линии за юношески тип, по този начин като че ли безсънните нощи над оня ексел са били единствено неприятен сън.

Нос
Да, през днешния ден интервенцията на носа за доста девойки е като да си създадат нова прическа. Но би трябвало ли да прибягваме до толкоз инвазивни процедури? Не, наложително. Ако нямаме належаща потребност от това и консултацията с нашия доктор демонстрира, че можем да работим и с филъри за реализиране на търсения резултат, умерено можем да последваме образеца на американската Youtube звезда, която споделя с аудиторията си, позитивния опит с филъри. Те ѝ оказват помощ да поправя носа си безоперативно и в това време да резервира характерните черти на лицето си.

Тя държи да запази ливанските си черти и точно по тази причина залага на този вид процедура, който ѝ дава обещание промяна в носа, до момента в който в същото време не губи тъкмо това, което съгласно нея я отличава и я кара да се усеща себе си. Чао на интервенциите, здравей на едно по-красиво аз, без да лишаваме от персоналното си лъчение и харизма.
Челюст
Тясна и хлътнала брадичка, недефинирана челюст, асиметрия в долната трета на лицето, деформации в резултат на раждане или пострадване. Добавете към това остаряване, когато доста мъже стартират да губят формулировка към брадичката, шията и челюстта, което постоянно трансформира формата на лицето – всичко това са феномени, които водят до незадоволеност от външния тип.

Решението – дермални филъри! Те постоянно се употребяват от мъже, които желаят да подчертаят своя съдбоносен, неустрашим външен тип с по-добро дефиниране на линията на брадичката и челюстта. Radiesse, които също са филър на Merz Aesthetics, или можем да го назовем „ братът на Belotero “ е единственият инжекционен дермален филър, който може да се употребява за реализиране на ясно обрисувани и дефинирани очертания на лицето. Състои се от частици калциев хидроксиапатит, натурален минерал на човешкото тяло, и е по-плътен тъканта на кожата.

Естетичната медицина разкрива големи благоприятни условия пред нас и с всяка минала година виждаме от ден на ден нововъведения и нововъведения, които да ни оказват помощ да се избавим от дребните недостатъци, които ни тормозят. Целта ѝ не е да основава девойки на конвейр, с цел да изглеждаме еднообразно, въпреки, че от време на време трендовете ни карат да мислим противоположното. Не, естетичната медицина в действителност ни оказва помощ да запазим себе си, такива каквито сме. Тя има силата да изведе на напред във времето, естествената хубост и лъчение на всеки. Разбира се, това е правилно единствено в случаите, когато е приложено с мярка и професионализъм от верните експерти.
А звездите ли? Вече не е нужно да им се възхищаваме безмълвно в профил, тъй като всяка една от нас може да бъде основната героиня в своята лична история.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР