Красивата Цонка от Видин се класира в Топ 15 на

...
Красивата Цонка от Видин се класира в Топ 15 на
Коментари Харесай

Видинската красавица Цонка представя страната ни в световен конкурс в Милано и Париж /снимки/

Красивата Цонка от Видин се класира в Топ 15 на състезанието за хубост в Дубай, научи организация BulNews.
С това достижение тя ще показа страната ни в международен конкурс за хубост, който ще се организира през септември в Милано и Париж.
"Много благодаря на всички който ме поткрепиха за следващ път и имаха вяра в мен! Радвам се, че съумях да вляза в Топ 15 в международен конкурс. Благодаря доста и на фамилията ми, приятелите ми и най-много на мъжът до мен, който в действителност ме накара да отида и да вземам участие в състезанието! Също по този начин желая да кажа, че имах опцията да съставлявам Германия, защото аз съм с двойно поданство, само че не пожелах. Избрах България! ", съобщи Милчева.
Припомняме, че 23-годишната Цонка Милчева е от Видин, само че от години живее в Германия. Тя постоянно се прибира родината си и не крие любовта си към нея.



През 2018 година Милчева показа страната ни в елитния конкурс "Мис Глам Уърлд 2018 " в Индия. Спечели трето място от вота на публиката и получи купата "Мис Красиви очи ". Миналия месец тя още веднъж бе на подиума, само че този път в Дубай, където показа страната ни в Miss Supertalent of the World.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР