Красивата приятелка на Криско Цветелина Петрова, по която рапърът е

...
Красивата приятелка на Криско Цветелина Петрова, по която рапърът е
Коментари Харесай

Приятелката на Криско БРЕМЕННА? Цвети крие коремче

Красивата другарка на Криско Цветелина Петрова, по която рапърът е вдлъбнат до уши, май ще се окаже бременна. В музикалния отрасъл все по-упорито се шушука, че изпълнителят на „ Дали това обич е “ ще става баща.

За това в действителност загатна и самият Криско. Наскоро той показа обществено, че е подготвен да стане татко и към този момент съществено мисли за семейство. Рапърът обаче побърза да добави, че женитба няма да има и за него този обред е отживялост. Още тогава Кристиян Талев хвърли подозрение у почитателите си, написа " Галерия ". „ Той в никакъв случай до момента не е приказвал за деца и фамилни връзки “, напомнят негови фенове и допълват, че очевидно желае да приготви почитателите си за огромната вест.

Междувременно стана ясно, че Цвети Петрова от много време насам е „ тайно “ в мрежата. Красавицата, която през ден показваше разголеното си тяло, към този момент не разгласява фотоси в цялостен растеж. Дали тъй като крие бременно коремче, или се е поотпуснала с похвапването, читателят ще реши самичък.

Факт е, че Криско освен не крие възприятията си към Цвети, само че даже към този момент й посвети няколко части. Макар да не е Мис Плеймейт и обществена персона като предходната му възлюбена Ася Капчикова, Петрова съумя да му бръкне под лъжичката с естествения си сексапил и държание.

Припомняме, че преди нея Криско имаше 1-годишна връзка с Ася Капчикова. Според нейните „ признания “ в медиите тя му е изневерявала неколкократно, като най-после е поискала да се разделят. В момента плеймейтката е с различен мъж, чието име пази в загадка, въпреки непрекъснато да обявява връзката си със фотоси в обществената мрежа. „ Опитва се да нервира Криско и да го накара да ревнува. Не знае, че от дълго време е бита карта “, разясняват приятели на Криско.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР