Красивата 25-годишна осиновена дъщеря на Младен Михалев-Маджо – Мелина, се

...
Красивата 25-годишна осиновена дъщеря на Младен Михалев-Маджо – Мелина, се
Коментари Харесай

Дъщерята на Маджо се дипломира! Сикаджията я позлати с имоти за милиони левове

Красивата 25-годишна осиновена щерка на Младен Михалев-Маджо – Мелина, се дипломира сполучливо, откакто отбрани дипломната си работа в „ Лондон скуул ъф икономикс “. Майка й Милкана Паунова бе извънредно щастлива да заяви края на образованието на дъщеря си, видя HaotArena.

„ Няма нищо по-хубаво, което може да се случи “, написа гордата майка под фотографията на щерка си, облечена в дипломната роба.

Малко преди този момент Младен Михалев-Маджо позлати красивата госпожица с парцели за милиони левове, научи „ България Днес “. Чаровната 25-годишната Мелина е щерка на дългогодишната другарка на сикаджията Милкана Паунова. Бившият необут на СИК и Милкана са дружно повече от 10 години. Макар и без брак, двамата неведнъж са споделяли пред познати, че най-сетне са разкрили половинката на живота си. Скандална загадка е, че Милкана е някогашна брачна половинка на внука на Добри Джуров. Двамата с Маджо се срещат на почивка в Швейцария. Тя е омъжена, а той разграничен със брачната половинка си Елена. Влюбват се и към този момент са непрекъснато дружно. Само преди няколко години Маджо осинови Мелина. С решение на съда хубавицата публично одобри презимето и семейството на тогавашния под земята необут. Щом припознаването стана факт, Маджо обезпечи и бъдещето на щерка си. По сметките на Мелина незабавно бяха трансферирани солидни суми. Отделно от това девойката е включена и в бизнеса на семейството. Заедно с Маджо тя основа компания „ Ботаника ММ “. Дружеството се занимава с хотелиерство и туризъм, а капиталът му е 650 000 лв. .

Когато е в България, Мелина живее в Симеоново. Луксозният дворец е ситуиран върху терен от четири декара. С сходен разкош имение се е сдобила и другата щерка на Маджо - Йоанна Михалева. След като приключи образованието си също в Лондон, девойката се завърна у нас и работи за татко си. Отделно, когато него го няма, го съставлява при общите събирания на множеството му компании. Мелина и Йоанна са положителни приятелки, схващат се съвършено. Вероятно и щерката на Милкана ще се върне у нас, като най-рано това ще стане през лятото. „ Дали ще желае тук да работи или в Лондон, тя да си избере. Аз единствено ще я поддържам “, твърди красивата й синеока майка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР