Красива брюнетка е на път да удари сериозно рейтинга на

...
Красива брюнетка е на път да удари сериозно рейтинга на
Коментари Харесай

Красива брюнетка удря рейтинга на Светльо Иванов

Красива брюнетка е на път да удари съществено рейтинга на Светослав Иванов и то освен с сексапил и съблазън, а със сериозна публицистика, научи HotArena. Това е нежната Мая Костадинова, която от 15 септември води ново публицистично предаване по Нова тв. Това е „ Неделята на Нова ”, което се излъчва на гърба на „ 120 минути ”.

Повече от 2 години Светльо Иванов и неговото публицистично шоу „ 120 минути ” шестваше победоносно в ефира на Би Ти Ви без никаква действителна конкуренция. През 2017 година Нова спря предаването на Лора Крумова и Галя Щърбева „ Комбина ” и от този момент на процедура няма кой да оспори шампионата на Би Ти Ви в следобедната неделна журналистика. Тези безоблачни за симпатичния водещ дни обаче са към края си, тъй като Нова му залата извънреден капан. Тя вкарва тежката си артилерия в неделя следобяд, 5 минути преди Светльо Иванов да каже на феновете „ Добър ден ” – от 16,55 часа. Мая Костадинова, която до неотдавна блестеше като една от най-хубавите водещи в Канал 3, през август е подписала контракт с Нова и към този момент е лице на нейната неделна журналистика. Младата жена е колкото красива, толкоз и добра в специалността си, а това се потвърждава от медийна премия, която взима преди 3 години в категория „ Вътрешна политика ”. Всъщност 10 от нейните 17 години журналистически стаж минават в престъпния сектор.

Васил Иванов е другият коз на новото публицистично шоу . Журналистът, който преди време напусна Нова след гръмък скандал за спрени от предходното управление негови следствия, се завърна неотдавна в малкия екран и ще се изявява в неделните следобеди. Третият създател в шоуто е Тина Ивайлова, която с следствията си е пратила на съд много нарушители, в това число ало-измамници, написа Уикенд.

Но предаването няма да залага единствено на престъпните сюжети, а и на светските. Мариян Станков – Мон Дьо се мести от „ Събуди се ” в „ Неделята на Нова ”, където към този момент ще бъдат предавани неговите изявленията. Мон Дьо е предиздвикал не една и две от родните звезди да опишат живота си от край до край през тв камерите. Единствено пред него след гибелта на Иван Ласкин се изповяда половинката на артиста Алекс Сърчаджиева, а фолк звездата Емилия и мъжът ѝ Жорж Башур дадоха първото изявление след сватбата си точно пред него. Сега сходни тв разкази ще бъдат предавани следобяд вместо заран.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР