Красимир Янков да заповяда на блицконтрола в сряда, но той

...
Красимир Янков да заповяда на блицконтрола в сряда, но той
Коментари Харесай

Валентин Радев за оставката: Красимир Янков да бе дошъл на блицконтрола

Красимир Янков да заповяда на блицконтрола в сряда, само че той не се появи, сподели вътрешният министър Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила за настояването на депутата от Българска социалистическа партия министърът да подаде оставка по Нова ТВ.

За войната на пътя събеседникът на медията уточни, че едно от решенията е да се сложат камери. "Такъв опит има в Австрия и други европейски страни ", сподели още той.

Радев се спря и върху случая в Триград, при който 16-годишно момче блъсна с кола няколко души. "Кристияне, направи нужното и слез долу от планината при родителите си ", насочи апела си вътрешният министър. Той уточни, че животът на младежа е значим.

Относно Динко Вълев Радев сподели, че ямболията, популяризирал се като Ловеца на бежанци, постоянно нарушава разпоредбите. "Ние не сме Дивият запад ", уточни Радев във връзка последния случай с ямболията, който бе задържан за побой и по-късно пуснат. "Има една граница, която се назовава Закон и тя не би трябвало да се прекрачва ", уточни още вътрешният министър.

По отношение на скорошния грабеж в дом в столичния квартал Бистрица, при който бяха откраднати пари в брой и полезности на доста огромна стойност, Радев уточни: Хората не би трябвало да държат огромни суми пари и полезности в домовете си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР