Красимир Н., управлявал джета при инцидента със загиналата 27-годишна Андрияна,

...
Красимир Н., управлявал джета при инцидента със загиналата 27-годишна Андрияна,
Коментари Харесай

Красимир от джета, на който загина Андрияна, дойде в съзнание, но...

Красимир Н., управлявал джета при случая със починалата 27-годишна Андрияна, е декларирал пред проверяващите, че няма спомен за случилото се., мъжът също пострада и бе настанен в болничното заведение в Добрич.

Направен е опит за разпит, само че нищо ново не е открито, сподели за Про Нюз Добрич Окръжният прокурор Радослав Бухчев. По думите му 47-годишният мъж към този момент е екстубиран, има увреждания на трахеята.

Трагичният случай стана към 18 часа на 22 август. Красимир Н. е управлявал в морето край Балчик личния си джет, на който се е возела 27-годишната Андрияна Баева. Машината попада на далян с риболовен мрежи.

Според очевидци при прекосяването през даляна джетът се удря в стоманено въже. Красимир е ударен мощно в гърдите и врата. При конфликта въжето отскача и удря младата жена смъртоносно. Фаталният джет е бил доста мощен.

Окръжният прокурор добави, че притежателят на даляна е прочут и той стопанисва оборудването още от 80-те години. От ИАРА съобщили, че задължението за означение на даляните е нощно време да имат светлини. В светлата част от деня това не е належащо, тъй като оборудването се вижда.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР