Красимир Каракачанов заяви днес във Велико Търново, че е готов

...
Красимир Каракачанов заяви днес във Велико Търново, че е готов
Коментари Харесай

Каракачанов се цани за гълъб между Борисов и Радев

Красимир Каракачанов съобщи през днешния ден във Велико Търново, че е подготвен още веднъж да бъде „ синя каска “ за помиряване на държавното управление и президентството.

Вътрешна македонска революционна организация ще предложи страната да даде финансови помощи на най-пострадалите жители от коронакризата.

„ В политиката би трябвало да се оставят отворени малки врати, а не като на фронта, където задачата е изцяло заличаване на съперника “, разяснява връзките сред президентството и държавното управление вицепремиерът Красимир Каракачанов.

Възможни са още смени на министри, разясни Каракачанов: „ До края на мандата са вероятни всевъзможни рокади, това си е напълно естествена процедура. Призивите за оставка на държавното управление би трябвало да дават и отговор на въпроса коя е алтернативата “

За идните договаряния в ръководещата коалиция за нови социално-икономически ограничения за справяне с рецесията от ковид водачът на Вътрешна македонска революционна организация уточни, че ще предложи еднократни финансови помощи за най-пострадалите стопански жители: „ Размерът дано да го уточним с Министерството на финансите. Може да са 150, може да са 200 лв., въпрос на благоприятни условия. Най-вече да се види каква е групата, която ще бъде обрисувана да се подкрепи, с цел да се реши ресурсът, с който се разполага, дали ще стигне “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР