Красимир Балъков говори пред колегите от Канал 3 за назначението

...
Красимир Балъков говори пред колегите от Канал 3 за назначението
Коментари Харесай

Краси Балъков: Мисля за развитието на ЦСКА 1948

Красимир Балъков приказва пред сътрудниците от " Канал 3 " за назначението си в ЦСКА 1948. Според него треньорът няма цвят и призна, че в бъдеще е подготвен даже да води и Левски. Ето какво сподели той:

" Хубаво е, че Левски се съвзема. Българският футбол има потребност от мощни тимове. Когато равнището е по-високо, тогава ще се представяме по-силно в европейските шампионати. Треньорът няма цвят. Имам контракт с ЦСКА 1948 за три години и мисля за развиването на клуба. Ако някой ден от Левски ме поканят за треньор, за какво пък да не приема.
 ЦСКА 1948 показа Красимир Балъков @@@
За продобиване на купата не желая да приказвам. Нашата цел е да практикуваме първокласен футбол, който да радва окото на почитателите. Ако спечелим купата, няма да я откажа. В този миг си гоним набелязаните цели, а на идващ стадий ще си слагаме нови.

И четирите тима са заслужили да са на полуфинал за Купата на България. Кой ще грабне трофея, не мога да кажа. Ако ЦСКА го направи, няма да се разсърдя. Лудогорец е най-добре проведеният клуб. Отборът залага на един жанр и играчи от много време. Трудно някой ще може да ги настигне, само че във футбола стават изненади ", приключи Балъков. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР