Кръщене като луксозна сватба е спретнала Илияна Йотова на единствения

...
Кръщене като луксозна сватба е спретнала Илияна Йотова на единствения
Коментари Харесай

ПАРИ КАТО ШУМА! Илияна Йотова вдигна кръщене на внучето като сватба (Уникални снимки)

Кръщене като първокласна женитба е спретнала Илияна Йотова на единствения си внук Максим. Грандиозното събитие се е състояло в 5-звезден столичен хотел, намиращ се наоколо до Ловния парк, научи „ Ретро ”.

Самият обред по встъпване в християнската религия на 8-месечния правоприемник на вицепрезидентката се е осъществил в софийския катедрален храм „ Света Неделя ”. След това цялото семейство и гостите се отправили към ресторанта на хотела, където се провело същинското празненство. За мотива бил нает професионален фотограф, който е запечатал всеки подробност от лъскавото тържество.

От помпозните фрагменти се вижда, че в чест на Максим родителите му са поръчали необикновено обилна и тематична декорация, решена в синьо, бяло и златисто. Транспаранти с имената на внука на Йотова и купища балони били ситуирани в ресторанта на 5-звездния хотел. Масите за гостите били подредени и декорирани съвсем като за женитба – с живи цветя, платнени салфетки с буквите на родителите на Максим и алегоричен подарък за всеки присъстващ.

Менюто било гурме и от няколко степени, а сладкишите били бутикова направа, особено брандирани с първата писмен знак от името на вицепрезидентския внук. Само за двуетажната торта, още веднъж в звук с цветовете на украсата, както и за дизайнерските бисквити, бонбони и кексчета семейство Йотови похарчили близо хилядарка. За гостите в ресторанта имало и изтънчен уелкъм дринк с шампанско и плодове. Цялото празненство е коствала към 20 хиляди лв. и е второто сходно, отдадено на Максим. С тузарски банкет в ресторанта на Кирил Домусчиев Йотови отпразнуваха и неговото рождение през март тази година.

Малкият Максим е плод на любовта на сина на Илияна Йотова – Марин, с дългогодишната му половинка Кристиана. За кръстница на своето дете те избрали по-малката сестра на Кристиана – Михаела.

Още преди години вицепрезидентката показа искрено, че е подготвена да бъде баба и чака тази наслада с неспокойствие, а в този момент Максим бил най-голямата й уязвимост. На 5 септември 2020 година на изискана женитба под венчилото мина нейният единствен наследник Марин, който се врече във безконечна честност на  приятелката си Кристиана. Тузарското празненство се организира в един от най-известните хотели у нас – а точно комплексът „ РИУ Правец “. Церемонията беше почетена от близо 200 посетители, измежду които предприемачи, представители на соцелита, другари и родственици на булката и младоженеца.

Сред присъстващите бяха и президентът Румен Радев и брачната половинка му Десислава. Марин и Кристиана бяха сгодени дълго време преди сватбата си и от дълго време живееха на фамилни начала в собствен личен дом в столицата. Синът на Йотова е приключил финанси в влиятелния университет „ Уестминстър ” в Англия и от няколко години работи като управител в един от огромните клонове на столична банка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР