Красавицата Дени официално влезе в надпреварата за първото място в

...
Красавицата Дени официално влезе в надпреварата за първото място в
Коментари Харесай

Огнената блондинка Дени влиза в племето на Старейшините

Красавицата Дени публично влезе в конкуренцията за първото място в " Игри на волята ". 

Тази година във формата бяха въведени нови правила. В предаването с изключение на самостоятелните играчи, влязоха и няколко двойки.

Чаровната Дени, позната от епизодите на " Един за различен ", влезе с най-доверения си човек в " Игри на волята ". Уви, проектите им да играят един до друг бързо пропаднаха.

В предаването настъпи поврат и всички двойки играчи трябваше да се изправят един против различен в борба за оставането си на арената. Победата сграбчи тимът, в който се състезаваше майката на Денислава и по този начин Виолета стана част от третото публично племе в игрите - племето на " Старейшините ".

Дени от своя страна също не напусна окончателно играта, само че остана на безлюден плаж дружно с племето на " Изгубените ".

Във вчерашния епизод Дени съумя да се пребори за мястото си в играта. След като предходната седмица беше на косъм да грабне победата в играта сред " Изгубените ", тази седмица русокоската съумя да се добере до място в конкуренцията паралелно до своята майка. 

" Минах през пъкъла, само че открих истински приятели " - написа на Instagram story тя и означи някогашните си съотборници Михайл, Никол, Румен и Рълев.

Тепърва следва да забележим огненото дуо майка и щерка един до друг на арената.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР