Красавицата Асиана Митева, която загина днес следобед при трагичен инцидент

...
Красавицата Асиана Митева, която загина днес следобед при трагичен инцидент
Коментари Харесай

Трагедията е огромна! Красавицата Асиана оставя сираче - бебе на 5 месеца

Красавицата Асиана Митева, която почина през днешния ден следобяд при драматичен случай с автомобил край Дупница, оставя сираче - бебе на пет месеца, разкриха пред БЛИЦ нейни другари, потресени от загубата. Тялото на младата майка е било откарано за аутопсия в болничното заведение в Кюстендил.

Асиана Митева е добре позната в светските среди. В предишното тя работи като модел. Смуглата хубавица съумява да очарова известни мъже и й приписват афери с някои от тях, само че тя отхвърля.

Преди време името й се свързва с Христо Сираков - Ицо стоте манекенки. Асиана има бурна спекулация с Боби Ръгбиста - един от участниците в риалити формата Биг Брадър. Приписват й спекулация и с футболиста Ники Михайлов, само че и двамата отхвърлят това.

Приятели на Асиана разкриват още, че тя е бързала, с цел да се прибере при детето си и по този начин се стига до злополуката.

Както БЛИЦ писа, 29-годишната Асиана Митева почина, откакто излезе с мощния си джип от автомагистрала „ Струма”. Трагедията се е разиграла през днешния ден следобяд на разклона за град Бобошево. Катастрофата е станала в платното в посока Дупница при 72-и километър, където сред пътя и канавката няма мантинела.

През последните години Асиана къса с моделството, само че още веднъж се движи в светските среди. Работила е като пиар на Румънеца и Енчев, а също по този начин е била и шеф на " Бедрум ". От Facebook профила й излиза наяве, че е била и управител на клуб " Маскара ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР