Кралз Чарлз напуска болницата след лечението на простата си през

...
Кралз Чарлз напуска болницата след лечението на простата си през
Коментари Харесай

Принц Уилям поема част от задълженията на болния Чарлз III

Кралз Чарлз напуща болничното заведение след лекуването на простата си през януари. Именно по време на това лекуване е намерено и раковото заболяване.

Престолонаследникът принц Уилям ще поеме част от отговорностите на Крал Чарлз III, откакто монархът на Англия стартира своето лекуване от рак, заяви Би Би Си.,предава 24 часа

Днес принцът на Уелс би трябвало да приключи краткотрайното си отдръпване от обществени отговорности, в което излезе поради заболяването на брачната половинка си Кейт.

Чарлз III ще приключи част от обществените си задължения, макар че ще продължи да подписва документи и да прави директните си отговорности на монарх, оповестиха от Бъкингамския замък в понеделник вечерта. Тогава от канцеларията на краля оповестиха, че е му е открит рак и той е почнал лекуване. Раковото заболяване е намерено по време на лекуването на уголемената простата на краля през януари, само че не се споделя какво тъкмо е то.

Чарлз ще продължи и седмичните си срещи с министър-председателя Руши Сунак, в случай че лекари не го посъветват да не са онлайн. На обществени места, където има стихотворец кралски ангажимент, Чарлз обаче ще бъде сменен от престолонаследника Уилям.

Кралят персонално е уведомил и двамата си синове - Уилям и Хари, за своята болест. Хари, който живее в Калифорния, откакто напусна кралското семейство, ще лети в идващите дни до Лондон, с цел да види татко си.

Според известия от двореца монархът е положително надъхан за лекуването си.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР