Кралят на попфолка Азис и гласът на Биг Брадър Радослав

...
Кралят на попфолка Азис и гласът на Биг Брадър Радослав
Коментари Харесай

Азис заби гласа на Биг Брадър Радо Тушев!

Кралят на попфолка Азис и гласът на Биг Брадър Радослав Тушев се обичат , признаха двамата по празниците, видя HotArena .

За освен това от чисто професионални и другарски връзки сред тях се приказва от дълго време из светските среди, защото двамата са безусловно неразделни от половин година насам , а и самите те не се тормозят да показват непосредственост и не стопират да разгласяват общи фотоси в обществените мрежи.

Разнежен очевидно от коледните празници, Радо Тушев даже си разреши да качи фотос, на който двамата се целуват, и написа " обич ".

Снимката беше бързо изтрита от профила му, откакто журналистът Мартин Карбовски в типичния за него пряк жанр ги попита дали с Азис са гаджета.

Това не се понрави изключително нито на Васко, нито на Радо и те бързо го отрязаха с репликата, че " бърка в непознати дупки ". След което любовният пост изчезна. Остана фотографията от инстаграма на Азис, на която се вижда по какъв начин Тушев нежно го целува по врата.

Сексуалната ориентировка на Азис не е загадка за никого още от началото на кариерата му , а на сметката си Васко има не една и две връзки с мъже, станали известни около него. Тушев обаче до момента в никакъв случай не е приказвал публично за половинките си, макар че неотдавна името му бе забъркано с това на стилистката Антония Йорданова.

" Азис и Радо са дружно и са доста щастливи. Връзката им е още отпреди Васко да стане водещ на ВИП брат ", настояват осведомени.

Преди няколко месеца гласът от изповедалнята, който е и изпълнителен продуцент на шоуто, написа под следващото им общо селфи, че са " семейство ".

Като същинско семейство те прекараха коледните и новогодишните празници дружно , доказателство за което са постовете им в обществените мрежи, предават от България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР