Кралят на поп музиката Майкъл Джексън е бил подлаган на

...
Кралят на поп музиката Майкъл Джексън е бил подлаган на
Коментари Харесай

Гардът на Джако разкри бруталната истина за децата в спалнята на Краля

Кралят на поп музиката Майкъл Джексън е бил подлаган на тормоз от родители, които се опитвали да го накарат да се сприятели с децата им. Това твърди персоналният бодигард на Джако Мат Фидес пред „ Дейли Стар “.

Фидес разкри, че непрекъснато имало напън от майки и бащи над Майкъл да се сближи децата им.

Ако получели отвод, родителите избухвали яростно, а Майкъл бил прекомерно общителен, с цел да им каже „ не “.



„ Никога не бяха удовлетворени, родителите бяха тези, които бутаха децата си към него от самото начало “, споделя Фидес.

Гардът, който сега ръководи най-голямата в света верига от школи по бойни изкуства, декларира, че всички обвинявания за полово принуждение към деца към Майкъл Джексън са погрешни, „ нелепости “ и че артистът не се е интересувал от деца.

Той показва още, че за Джако било „ напълно обикновено “ да има хора, които да остават в стаята му.

Обяснява, че този табиет се е развил с времето за по-голямо улеснение, а и му останал от детството, когато Майкъл оставал при по-големите си братя.



„ Той нямаше никакъв интерес към децата, това е неуместно. А хората непрестанно приказват за „ дребни момченца “. За нас, които го познавахме, почитателите, които желаеха да са към него, бяха момчета, девойки, деца като цяло “, споделя Фидес.

„ Но родителите тикаха децата си към Майкъл “, добавя той.

Приятелството му с децата, обаче, в композиция с тайнствения му персонален живот, довели до обвиняванията в полово посягане.

Фидес разкрива още: „ Излизахме на пазар и те разпознаваха Майкъл. Родителите караха децата да се приближат и да се срещнат, а Майкъл беше общителен. Снимаха се, а когато трябваше да го отведем – това ни беше работата, родителите избухваха яростно “.

„ Никога не бяха удовлетворени, родителите бяха тези, които тикаха децата си към него от самото начало. Постоянно чувах: „ отиди да останеш с Майкъл “ и „ питай Майкъл дали може да останеш в стаята му “, прибавя той.



Според Фидес, артистът доста се страхувал да стои самичък. Веднъж защитата разкрила почитатели, които се криели под леглото му. Мнозина се опитвали да си резервират стая в хотела, където той бил отседнал.

Група почитатели се промъкнали на женитба, единствено с цел да се срещнат с Джако.

Фидес акцентира, че го е охранявал непрекъснато. „ След прекараното толкоз доста време с него знам, че обвиняванията са нелепост:. Казва той.

„ Семейството му не желае децата му да порастват, смятайки татко си за принудител на деца. Той заслужава известност като Бетовен. Стресът върху фамилията е необикновен “, разяснява още гардът.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР