Кралят на балканските ритми със специален поздрав на български към

...
Кралят на балканските ритми със специален поздрав на български към
Коментари Харесай

Горан Брегович: Българи, гответе се! Ще бъде лудо!

Кралят на балканските ритми със специфичен привет на български към всичките си почитатели у нас
Иконата на балканската музика, огромният Горан Брегович, насочи специфичен видео привет на български език към всичките си почитатели, които към този момент нямат самообладание да го видят и чуят онлайн в границите на идното му блестящо турне в София, Варна и Велико Търново тази есен.
“Българи, гответе се! Ще бъде бясно! ”, заканва се закачливо най-популярният балкански реализатор в интернационален мащаб.

На 4 октомври Брегович и неговият необикновен “Оркестър за сватби и погребения ”, ще започват от Варна в Дворец на културата и спорта. На идващия ден, 5 октомври музикантите гостуват за първи път на Велико Търново (ДКС „ Васил Левски “) и на 6 октомври приключват с блестящ огромен концерт в зала 1 на НДК, София.
Програмата, която Брегович и оркестъра са подготвили за българските фанатици на балканската музика е the Best of Goran Bregovic – най-отбраната селекция от безконечни негови шлагери като „ Месечинка “, „ Калашников “, „ Буба Мара “, „ Аризонска фантазия “ и доста други.

Билетите за трите концерта влизат към този момент са в продажба в мрежата на Eventim и локалните каси на Дворец на културата и спорта Варна, Туристически информативен център Велико Търново и Билетен център НДК. Цените са сред 35 и 65 лева
Горан Брегович идва в България по покана на Продуцентска организация АРТ БГ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР