Кралското семейство беше засегнато от вълна от сърцераздирателни здравословни проблеми

...
Кралското семейство беше засегнато от вълна от сърцераздирателни здравословни проблеми
Коментари Харесай

Връзката на крал Чарлз и Кейт Мидълтън – от разтърсващо сълзи съобщение до сладък прякор

Кралското семейство беше наранено от вълна от сърцераздирателни здравословни проблеми тази година, като принцеса Кейт и крал Чарлз се лекуваха от рак.

След шокиращото послание на Кейт към нацията, с цел да показа вести за здравето си, Бъкингамският замък пусна изказване от монарха, предлагащо своята обич и поддръжка. Той гласи: „ Негово Величество е „ толкоз горделив с Катрин за нейната храброст да приказва по този начин, както тя направи “. свекър през последните седмици. И двамата Техни Величества „ ще продължат да оферират своята обич и поддръжка на цялото семейство в този сложен миг “.

Чарлз и Кейт бяха лекувани в световноизвестната Лондонска клиника, като даже се пресичаха едновременно по време на престоя си. Принцесата претърпя сериозна коремна интервенция в частната болница - която сега е въвлечена в следствие за нарушение на сигурността след изказвания, че поверителността на Кейт е била нарушена, до момента в който е била пациент през януари - и кралят беше признат за " кориги...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР