Кралският монетен двор на Великобритания обяви началото на издаването на

...
Кралският монетен двор на Великобритания обяви началото на издаването на
Коментари Харесай

Великобритания пуска дебитни карти от чисто злато

Кралският монетен двор на Англия разгласи началото на издаването на дебитни банкови карти, направени от чисто злато, оповестява РИА Новости по данни на формалния уебсайт на монетния двор. „ Платежната карта, направена от чисто злато, е предопределена за тези, които желаят да имат достъп до изключителни банкови привилегии и за тези, които ценят висококачествените първокласни артикули, с които могат да заявят себе си “, се споделя в изказването.

Това е първата банкова карта от доблестен метал в света. Тя е създадена взаимно с платежната система Mastercard и Compplish Financial, компания, занимаваща се с електронни технологии за разплащане. Това е първата банкова карта от благородни метали в света.

Изпълнителният шеф на монетния двор Ан Джесъп съобщи, че издаването на карти от чисто злато е самопризнание за „ възходящото потребителско търсене на неповторими и първокласни разплащателни карти “.

Картата ще бъде от 18 каратово злато, а името и подписът на притежателя ще бъдат гравирани в благородния метал. Притежателите на карти ще имат достъп до разширени банкови функционалности и привилегии, като да вземем за пример нулев % при осъществяване на интервенции във валута или денонощна услуга „ консиерж “ за пътешестване.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР