Кралската поща е обвинена, че налага глоби от £5 за

...
Кралската поща е обвинена, че налага глоби от £5 за
Коментари Харесай

Мистерия на Кралската поща, тъй като британците са бесни, след като са били наложени глоби от £5 за „фалшиви“ марки

Кралската поща е упрекната, че постанова санкции от £5 за „ подправени “ марки, макар че хората настояват, че са ги закупили от законни източници – в това число Поща.

Ново следствие твърди, че хората са останали „ разочаровани “ и „ ужасени “, откакто им е начислена санкцията. Ако пощата се смята за изпратена с „ подправен “ щемпел, Royal ще сложи жълт стикер върху нея, който предизвестява получателя, че би трябвало да заплати такса от £5.

The £5 таксата е четири пъти по-висока от цената на общоприета първокласна марка, която се чака да се увеличи до £1,35 на 2 април. Money Mail твърди, че казусът е обвързван с това, че Royal Mail заменя старите си марки с такива, които имат баркодове, тъй че можете да проследявате и проследете обявата си. Твърди се, че някои читатели са се свързали, с цел да кажат, че са получили марката, която по-късно е била счетена за „ подправена “ посредством схемата „ Swap Out “ на Royal Mail, която ви разрешава да търгувате остарели марки за новия им еквивалент на баркод.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР