Кралска сватба ще бъде представена в последния сезон на „Короната“

...
Сватбените камбани бият в последния сезон на The Crown“ на
Коментари Харесай

Сватбените камбани бият в последния сезон на „The Crown“ на Netflix.

Стриймърът представи голям сюжет за сериала, спечелил Еми в понеделник, потвърждавайки, че сватбата от 2005 г. на тогавашния принц Чарлз с Камила Паркър-Боулс ще бъде включена в шестия и последен сезон.

„След шест сезона, седем години и три актьорски състава, Короната приключва по-късно тази година. Ето намек за това, което предстои в последния ни сезон“, гласи надписът в туита на Netflix в понеделник.

Снимката, споделена от Netflix, изобразява програма за кралската сватба на принца на Уелс и херцогинята на Корнуол, която се проведе в параклиса "Свети Георги" в замъка Уиндзор.

Чарлз стана крал Чарлз III и се възкачи на трона през септември 2022 г. след смъртта на кралица Елизабет II, най-дълго управлявалият британски монарх. Камила получи титлата кралица-консорт.

Тъй като и двамата са били женени преди това, Чарлз и Камила се ожениха на малка гражданска церемония. Покойната кралица Елизабет не присъства на церемонията заради ролята си на глава на англиканската църква, която не насърчава разводите. Тя обаче присъства на приема след това.

Сезон 5 на „Короната“ не описва трагичната смърт на принцеса Даяна, която загина във фатална автомобилна катастрофа във Франция през 1997 г. Твърди се, че действието на сезон 6 ще се развива в годините след смъртта на Даяна.

По отношение на подхода на шоурънъра за отразяване на смъртта на Даяна през предстоящия сезон, изпълнителният продуцент Сузан Маки каза, че „имаше много, много внимателен, дълъг, дълъг, дълъг разговор за това как го правим“, докато се появяваше на телевизионния фестивал в Единбург миналия месец , според BBC.

„Публиката ще го оцени в крайна сметка, но мисля, че е деликатно, внимателно пресъздадено“, добави тя.

Времевата рамка на Сезон 6 също беше период, в който Чарлз и Камила работеха, за да спечелят обществена подкрепа за романтичната си връзка от страна, която все още скърби за „принцесата на народа“.

Сезон 6 на „Короната“ е с участието на Елизабет Дебики като Даяна, Имелда Стаунтън като кралица Елизабет и Доминик Уест като Чарлз и е насрочен за премиера по-късно тази година в Netflix.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР