Кралицата на Великобритания Елизабет II за пръв път участва в

...
Кралицата на Великобритания Елизабет II за пръв път участва в
Коментари Харесай

За първи път: Кралица Елизабет II участва във видеоконференция

Кралицата на Англия Елизабет II за пръв път взе участие в обществена видеоконферентна връзка през своето 68-годишно ръководство благодарение на платформата Zoom, заяви Българска телеграфна агенция.

Нейно Величество беседва със свои жители, които се грижат за възрастни хора, инвалиди и заболели. Видеоконференцията, в която взе участие и дъщерята на монарха, принцеса Ана, стана част от публичната акция за фокусиране на вниманието върху казуса за обществените грижи за хората, които се нуждаят от тях и за тези, които ги поставят.
Принц Филип става на 99 година, ще чества единствено с кралица Елизабет Празникът ще бъде маркиран с мирен обяд в замъка Уиндзор поради ковид
Както стана известно от уредниците на самодейността, всеки десети британец поставя грижи за различен човек, за болен или възрастен родител. В множеството случаи става дума за неплатен труд и хората, които го упражняват, доста постоянно не подозират, че могат да получат информация и компенсации за него.

„ На мен би ми било доста забавно да изслушам всички ваши разкази и истории, какво можахте да постигнете. Много се веселя, че през днешния ден съумях да се причисля към вас и и да изслушам вашите проблеми “, съобщи Елизабет II.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР