Кралица Камила е готова да последва снаха си в подкастинг

...
Кралица Камила е готова да последва снаха си в подкастинг
Коментари Харесай

Кралица Камила следва примера на Меган Маркъл в съвсем нов ход в кариерата през Новата година

Кралица Камила е подготвена да последва снаха си в подкастинг бизнеса с оповестяването на ново шоу, което ще бъде излъчено през януари.

76-годишната Камила започва новата седмична поредност посредством своята благотворителна организация „ Читалня “ – чиято единствена цел е да разпространява насладата и чудото от четенето. Тя ще бъде хазаин на новия подкаст дружно с Вики Перин, основен изпълнителен шеф на благотворителната организация, като двамата ще интервюират посетители, в това число сър Иън Ранкин и дама Джоана Лъмли.

Нейно Величество основа благотворителната организация и книжния клуб през 2021 година, с цел да развие признателността на литературата измежду възрастни и деца в Обединеното кралство и по света. Подкастът има за цел да свърже слушателите с литературни фигури с първия сезон, който се открива на 8 януари, като ни води в живота и литературните въздействия на комика Дейвид Бадиел, известната американска авторка Ан Патчет, както и създателя на Rebus сър Иън Ранкин и актрисата Дейм Джоана...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР