Кралица Елизабет Втора ще остане в историята не само като

...
Кралица Елизабет Втора ще остане в историята не само като
Коментари Харесай

На кой отбор е била фен Елизабет Втора

Кралица Елизабет Втора ще остане в историята освен като най-дълго управлявалия монарх в историята, само че и със запаметяващите си появи на спортни събития.
 Кралица Елизабет II, гибелта й, новият крал Чарлз III и какво ще се случва във Англия през днешния ден
След гибелта на кралицата - какво ще се случи през днешния ден

Англия е в печал

Като цяло огромната ѝ пристрастеност са животните, само че и визитите на спортни събития не са били изолирани случаи. В Англия, където футболът е на особена респект, от години се спори кой ли е бил обичаният тим на кралицата.

Официално доказан отговор на този въпрос, несъмнено, няма, само че пък има някои забавни клюки. Един от тях е, че Елизабет Втора е симпатизирала на британския Арсенал. Поне по този начин твърди един от някогашните футболисти на отбора Сеск Фабрегас.

През 2007 година отборът на Арсенал, отпред с Арсен Венгер и Тиери Анри, бе поканен на аудиенция в Бъкингамския замък. И досега е единственият футболен тим, на който тази чест е оказвана.

В изявление за испанско радио Фабрегас споделя, че тогава е схванал, че кралицата следи какво се случва в света на футбола и им е споделил, че е почитател на Арсенал, написа talkSPORT.

Източник на The Evening Standard също твърди, че Елизабет Втора е почитател на тима от над 50 години. Тези изказвания не са по никакъв начин изненадващи поради обстоятелството, че нейната майка също е била почитател на Арсенал, а самата тя е родена в Лондон, където е учреден и клубът.
 Принц Филип на откриването на новия стадион на Арсенал

Принц Филип на откриването на новия стадион на Арсенал

През 2006 година даже трябваше персонално кралицата Елизабет Втора да открие новия стадион на Арсенал, само че това по този начин и не се случи поради контузия в гърба, от която тя страдаше по това време. По време на визитата в Бъкингамския замък Емануел Ебуе даже е съумял да я разсмее.
 Оливия Колман, Клеър Фой, Хелън Мирън и актрисите, изиграли кралица Елизабет Втора
Актрисите, изиграли Елизабет Втора

От Оливия Колман и Клеър Фой до Хелън Мирън и Ема Томпсън

Защитникът на Арсенал е видял коргитата на кралицата и ѝ е споделил, че към този момент не желае да е футболист, а да се грижи за кучетата. Да ги храни, да ги къпе и разхожда, на което и Елизабет Втора, и принц Филип са се засмели. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР