Кралица Елизабет Втора е родена в Телец, с асцедент във

...
Кралица Елизабет Втора е родена в Телец, с асцедент във
Коментари Харесай

Алена разкрива тайни за смъртта на Елизабет II

Кралица Елизабет Втора е родена в Телец, с асцедент във Водолей. В деня на гибелта й пък вали пороен дъжд, а след това се появява двойна дъга. Какво предвещава за живота й денят на нейното раждане и инцидентен ли е денят на гибелта й?

" Денят й на раждане е повода да е общителна, само че е забавен нейният Съдбовен път - привързан с духовно и интелектуарно израстване, с умеене да съблюдава и съхранява традициите и етикецията, призната и наложителна за нейния сан ", коментира астролога Светлана Тилкова-Алена пред ladyzone.bg.

-->

Кралица Елизабет Втора е натоварена с сложна задача в мъчно време и отговорности като че ли непостижими за младостта й, когато е приела короната.

" Елизабет Александра Мери Уиндзор е дарена с практицизъм, трезва мисъл от най-ранната й възраст, ясни и постижими фантазии. Връзката й с действителността е мощно изявена и е правила усещане от младите й години. Спазването на реда и разпоредбите за нея са били житейска философия. Ако е била принудена от условия или фамилна среда да промени навиците си, животът й е щял да влезе в руслото на хаоса, тъй като е щяла да се лута сред комфортните привички, точните понятия и вълнуващите я международни и човешки проблеми.

В това отношение ориста я е защитила от нездравословни промени, които с изключение на върху личността на кралицата са щели да се отразят и върху нейното ръководство. С лекост е предприемала промени, само че постоянно практични и след деликатно премисляне, в никакъв случай импулсивни. Силна и решителна, благонадежден сътрудник, с изявено възприятие за дълг.

Никога към никого не е таила завист. Добротата не й е разрешавала да подценява молбите на другите хора, постоянно до неспазване на закона за непоисканото положително, което и се е прибирало като зло.

За всяка значима работа, зависеща единствено от нея, си е съставяла проект и не се е отклонявала от него до реализиране на крайната цел.

Движещата мощ в живота й е било фамилията. Успехът й на трона се е дължал с изключение на на вродените й качества, и на обстоятелството, че се е радвала на опората на своя брачен партньор през целия си живот.

Притежавала е вроденото умеене да господства, наследено и от предишни прераждания. Думата й постоянно е тежала освен поради властващата й позиция, а на първо място поради способността й да сервира мнението си без яд и експанзия, макар, че и такива моменти в живота й не са липсвали, изключително когато някой от фамилията си е разрешил да я огорчи с думи и държание.

Нейните близки, кръвните й родственици са били най-ценното нещо в живота й, даже и когато се е гневила на тяхно държание, което не утвърждава.

Причината за сполучливото й властване, макар компликациите, непостижимите решения, големите отговорности, се корени в планетарните положения и аспекти в нейната рождена звездна карта.

Гордост, твърдоглавие, сензитивност към проблемите на народа, смели решения, извънредно и изрично мнение - това тя. През последните години не е била удовлетворена от опълчването на английските политици, които по-нейно мнение са водили Англия в неверна посока, изключително що се отнася до Брекзит, само че го е търпяла един път тъй като господства, само че не ръководи. Втори път поради своите жители, които я обичат и скърбят за нея.

Денят на нейната кончина – 8 септември 2022 година е в персоналната й година на компликации, подбудени от странични, непредвидени и непредвидими фактори.

Месец септември удвоява компликациите, по тази причина е решила да се усамоти надалеч от родственици и техните искания. Денят на нейната кончина е директно разследване от недоволството от роднинското й обграждане, досадило й с непрекъснатите си искания за ръководство.

Интересен е обстоятелството, че когато умря, валеше проливен дъжд - и природата плаче за нея! А дъгата след дъжда е знак, че е призната с наслада от Твореца и Вселената за осъществявания дълг и достолепия в работа на Светлината, които са съпровождали живота й в зримия свят и носи със себе си и в другия, по-добър свят. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР