Кралица Елизабет Втора е получила специализирана количка за голф. Луксозното

...
Кралица Елизабет Втора е получила специализирана количка за голф. Луксозното
Коментари Харесай

Елизабет Втора ще се придвижва с голф количка

Кралица Елизабет Втора е получила профилирана количка за голф. Луксозното транспортно средство е проектирано от датския производител Garia, в съдействие с Mercedes-Benz. С него тя ще се придвижва сходно на папата.

По данни на Daily Mail, возилото е пристигнало на Острова още преди две седмици. То е на акумулатори и може да измине най-малко 50 благи, преди те да паднат и да е належащо презареждане.

Голф количката на Елизабет Втора разполага с четири кожени седалки, 14-инчови алуминиеви джанти, отопляемо предно стъкло, специфични защитни порти, поставки за чаши, минихладилник, Bluetooth високоговорители и 10,1-инчов екран до кормилото, написа The Sun.

Източник на изданието показва, че монархът продължава да лекува проблемите с краката и ще ѝ е по-удобно, в случай че се придвижва посредством количката. От нея тя ще може да се вижда и да маха на английския народ.

„ Тя мина през доста физически борби в последно време – с Коронавирус и изолирането, което ще се отрази на всеки. Да не приказваме за някой, който ще навърши 96 години идващия месец “, сподели информаторът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР