Кралица Елизабет Втора е една от най-популярните и влиятелни жени

...
Кралица Елизабет Втора е една от най-популярните и влиятелни жени
Коментари Харесай

Кралица Елизабет Втора и една снимка, пазена в тайна

Кралица Елизабет Втора е една от най-популярните и авторитетни дами в света. След десетилетия на английския трон, тя доста добре знае по какъв начин да се държи, облича и приказва.

Но тя е и човек, като всички нас. Въпреки че в множеството случаи няма опция да бъде такава, каквато желае, тъй като би трябвало да съблюдава хиляди правила. В противоположен случай налице е неточност, която би трябвало бързо да се прикрие.

Една такава обстановка излезе нескрито около новатa книга на персоналната дизайнерка на Елизабет Втора, Анджела Кели - The Other Side of the Coin, the Queen, the Dresser and the Wardrobe. В нея тя приказва за другата страна на монарха, непозната за нас.

А най-интересна е една фотосесия отпреди седем години, кадър от която чак в този момент става обществено притежание с експлицитното позволение на кралицата.

През 2012 година Елизабет Втора споделя на Кели, която е и нейна близка другарка, че доста й се желае да театралничи пред обектива като същински фотомодел, да бъде същинска и непринудена.

Подобни произволи кардинално не са разрешени, само че дизайнерката на кралицата сбъдна една нейна огромна фантазия - да носи рокля с джобове и да се снима с ръце в тях.

Фотографът Бари Джефри остава повече от сюрпризиран, когато Елизабет Втора стартира да театралничи като същински супермодел. След като си е доставила това наслаждение, тя стартира да размишлява трезво, а екипът й поддържа твърдо мнението, че в случай че тези фотоси станат обществено притежание, могат съществено да разклатят трона й, написа Yahoo News.

Именно по тази причина до неотдавна фрагментите са дълбока загадка. А решението на кралицата да ни се покаже в тази светлина сигурно е подбудено от новата вълна в кралския двор, отпред с Меган Маркъл и Кейт Мидълтън, който потвърдиха, че протоколът е, с цел да се нарушава. И през днешния ден ни звучи някак неуместно тази фотография да може да детронира Елизабет Втора. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР