Кралица Елизабет II в понеделник заяви, че на принц Хари

...
Кралица Елизабет II в понеделник заяви, че на принц Хари
Коментари Харесай

Кралицата отпусна „преходен период“ на Хари и Меган

Кралица Елизабет II в понеделник съобщи, че на принц Хари и брачната половинка му Меган ще бъде разрешено да разделят времето си сред Англия и Канада, до момента в който бъдещето им бъде финализирано.

Двойката съобщи предходната седмица, че желае да се отдръпна от отговорностите в кралския двор, което завари фамилията импровизирано и принуждавайки монарха да свика спешни договаряния за бъдещите функции на двойката.

93-годишната кралица, нейният наследник и правоприемник принц Чарлз и двамата му синове принцовете Уилям и Хари започнаха фамилната среща на върха в частното си имение Сандрингам в Норфолк, Източна Англия, в понеделник.

Елизабет II назова полемиките „ доста градивни “ и сподели, че тя и фамилията й „ напълно поддържат желанието на Хари и Меган да основат нов живот като младо семейство “.

“Въпреки че бихме предпочели да останат на цялостно работно време членове на кралското семейство, ние почитаме и разбираме желанието им да живеят по-независим живот като семейство, като в това време остават ценена част от моето семейство ”, добави тя.

„ Хари и Меган дадоха ясно да се разбере, че не желаят да разчитат на обществените средства в новия си живот.

„ Поради това беше контрактувано, че ще има временен интервал, в който те ще прекарват време в Канада и Англия.

“Това са комплицирани въпроси, които фамилията ми би трябвало да позволи. Предстои да се свърши още малко работа, само че желаех дефинитивни решения да бъдат взети в идващите дни. ”

Кралицата по-рано съобщи, че желае да откри „ работещи решения “ на рецесията, която господства в медиите след оповестяването на бомбастичната вест предходната седмица.

Ефективната оставка на Хари и Меган провокира редица въпроси, в това число по какъв начин те могат да наберат личните си финанси, без да компрометират монархията. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР