Крал Чарлз се обърна публично към диагнозата рак на снаха

...
Крал Чарлз се обърна публично към диагнозата рак на снаха
Коментари Харесай

Крал Чарлз наруши мълчанието относно диагнозата рак на Кейт Мидълтън като монарх „толкова горд“

Крал Чарлз се обърна обществено към диагнозата рак на снаха си, като разкри, че е „ толкоз горделив “ с принцесата на Уелс за нея мощ да излезе обществено с шокиращата си диагноза рак.

Бъкингамският замък сподели в изказване в петък вечерта: „ Негово Величество е „ толкоз горделив с Катрин за нейната храброст да приказва по този начин, както направи “. След времето, прекарано дружно в болница, HM „ остана в непосредствен контакт с обичаната си снаха през последните седмици. “ И двамата Техни Величества „ ще продължат да оферират любовта и поддръжката си на цялото семейство в този сложен миг “. ”

Принцесата на Уелс разкри, че е подложена на лекуване от рак в прочувствено видео известие и сподели на другите, борещи се с заболяването, „ не сте сами ”.

Кейт приказва за „ големия потрес “ от развиването на медицината и по какъв начин фамилията й е претърпяло „ необикновено сложни месеци “ и на моменти гласът й се напуква от възприятие. Премиерът Риши Сунак поведе нацията в изразяването на състрадание към кралската персона, като сподели в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР