Крал Чарлз пусна ново изображение преди първите си публични коментари

...
Крал Чарлз пусна ново изображение преди първите си публични коментари
Коментари Харесай

Крал Чарлз пусна ново изображение заедно с трогателно послание към обществеността след новината за рака на Кейт Мидълтън

Крал Чарлз пусна ново изображение преди първите си обществени мнения след новината за рака на принцесата на Уелс.

Неговото авансово записано аудио – първите обществени думи на 75-годишния мъж, откогато Кейт разкри, че е подложена на химиотерапия – ще бъде излъчено в негово неявяване на службата Royal Maundy в катедралата Уорчестър в четвъртък.

Той ще каже по какъв начин Исус е дал „ образец за това по какъв начин би трябвало да служим и да се грижим един за различен “ и по какъв начин като нация „ имаме потребност и имаме огромна изгода от тези, които ни протягат ръка на другарство, изключително във време на потребност “.

Въпреки че думите на краля не се отнасят директно за неговото здраве и здравето на неговата Кейт, думите му отразяват отговора на нацията на новите здравословни провокации на него и на Кейт, до момента в който и двамата не престават да се лекуват от рак.

В прочувствено видео известие предишния петък Кейт разкри, че е почнала курс на превантивна химиотерапия - и по-късно беше казано, че е била „ изключит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР