Крал Чарлз III счупи кралска традиция, която дори майка му

...
Крал Чарлз III счупи кралска традиция, която дори майка му
Коментари Харесай

Чарлз III счупи традициите. Тежка забрана

Крал Чарлз III счупи кралска традиция, която даже майка му Елизабет II не посмя да пипне.

Отсега нататък във всички кралски резиденции – от публични до частни, е строго неразрешено сервирането на гъши дроб, заяви БЛИЦ
-->
Известно е, че монархът няколко пъти обществено се застъпва за възбраната на производството на този деликатес и преди този момент го отстранява от менюто си.

Производственият развой на този артикул е необикновено нечовечен към птиците и включва нездравословно наложително хранене, което се смята за нечовешко.

Групата за правата на животните Peta удостовери, че е получила писмо от кралския двор, потвърждаващо, че политиката към този момент се ползва за Бъкингамския замък и всички други кралски резиденции. В знак на признателност от организацията изпратиха на краля кошница с веган версия на фамозния пастет, който на усет е съвсем еднакъв с обичайния.

В обществените медии потребителите приветстваха решението на краля. „ Чарлз е първият крал на Англия, който се тормози от малтретирането на гъските. Той явно помни, че хората са единствено една група в животинското царство. Това е добър знак! "

Някои от поданиците-активисти, макар че означиха това решение на краля, го смятаха за незадоволително: „ Би било отлично, в случай че кралят забрани лова на всички животни. “ Освен това бранителите на животните заменят шапките от меча кожа, носени от кралската армия, с изкуствена кожа.

Производството на кожи и гъши дроб към този момент е неразрешено в Обединеното кралство и през идната година държавното управление даде обещание да забрани търговията с тези артикули, с цел да предотврати жестокостта към животните.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР