Крал Чарлз III бил шокиран и съкрушен, след като Хари

...
Крал Чарлз III бил шокиран и съкрушен, след като Хари
Коментари Харесай

Заради Меган: Чарлз бил съкрушен, когато Хари съобщил на света тази новина

Крал Чарлз III бил шокиран и сломен, откакто Хари му съобщил, че връзката му с Меган Маркъл ще стане обществено притежание. Нещо повече - херцогът на Съсекс е споделил на татко си, днешният крал на Англия, единствено 20 минути преди връзките му с актрисата да бъдат публично доказани пред света. 

Монархът, който към оня миг бе принц на Уелс, тогава се е подготвял да се срещне с краля на Бахрейн и е бил на обиколка в дребната страна, ситуирана наоколо до западния бряг на Перийския залив. Събитие, което е проведено месеци наред от екипа на Чарлз. 

Тогавашният принц на Уелс бил изцяло сломен от сензационната вест, която Хари и Меган поднесли на света, освен тъй като актрисата надалеч не е мечтаната кралска снаха, само че и тъй като по този метод те са отвлекли вниманието от Чарлз и срещата му с краля на Бахрейн. 

 чарлз, камила

Хари е предизвестил татко си единствено 20 минути преди даде публично изказване за връзката си с Меган. И това наподобява е бил първият огромен удар на двойката по членове от кралската фамилия - деяние, което с годините трансфораха в нещо като занимание.

" Екипът в Кларънс Хаус, който беше прекарал месеци в подготовка на обиколката на принц Чарлз с вярата, че тя ще бъде отразена доста, беше сломен. ", споделят създателите Омид Скоуби и Каролин Дюран. Това било и първото голямо отчаяние на краля от сина му Хари. 

 хари, меган

Година по-късно, през ноември 2017 година, принцът и Меган оповестиха годежа си. И въпреки Чарлз да е бил афектиран поради метода, по който са засенчили уговорката му в Бахрейн, той въпреки всичко заведе Маркъл до олтара на 19-и май 2018 г. 

 хари, уилям, чарлз, меган

През идващите години връзките сред херцозите на Съсекс с останалите членове на кралската фамилия и най-много с Чарлз и брачната половинка му Камила, само се влошаваха. Днес следва Хари да кацне в родния си Лондон и да участва на коронацията на татко си и мащехата си, след което ще хване първия аероплан за Съединени американски щати, още след края на формалната част, с цел да се завърне вкъщи при Меган и да отпразнуват рождения ден на сина им Арчи. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР