Краков. С група от 24 бойци националният тим на Българска

...
Краков. С група от 24 бойци националният тим на Българска
Коментари Харесай

24 българи се впускат в битки за Световни купи по киокушин в Полша

Краков. С група от 24 бойци националният отбор на Българска карате киокушин федерация отпътува за Световното състезание на KWF (Киокушин международната федерация). Надпреварата ще се организира на 19-ти и 20-ти ноември в „ Таурон Арена “ в Краков, Полша.

Треньорският щаб на България е в състав сенсей Захари Дамянов, сенсей Живко Андреев, сенсей Петър Мартинов и сенсей Христо Христов.

Заявка за присъединяване в шампионата на планетата са подали 690 състезатели от над 30 страни, като има представители от пет континента – Европа, Азия, Африка, Северна Америка и Южна Америка. Битки ще има в няколко възрастови групи и техните категории – юноши (12-13 години, 14-15 г.), младежи (16-17 година, 18-21 г.), мъже и дами (над 21 години), ветерани (над 35 г.). Ще бъдат раздадени общо 46 комплекта медали.

Двубоите ще се водят на 7 татамита. Стартът ще бъде даден на 19-ти ноември, петък, в 10 часа българско време. Срещите ще продължат близо 10 часа. В събота в 11 ч. е планувана Церемония по разкриване на шампионата, а дуелите са с начало 12 ч. Финалите при мъжете и дамите са от 15:30 ч., а церемонията по наглаждаването е от 16:30 ч. В събота ще има демонстрации на ката, самоотбрана, чупене на предмети и японската гала Тайко.

Основен уредник на надпреварата е Карате асоциацията на Малополската област с поддръжката на Полската карате федерация (PZK) и Световната федерация по киокушин (KWF).
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР