Кражба на около 200 кг метални елементи от наследствен имот

...
Кражба на около 200 кг метални елементи от наследствен имот
Коментари Харесай

Кражба на 200 кг метал разкриха за часове полицаи от Павликени

Кражба на към 200 кг железни детайли от унаследен парцел в село Димча разкриха за часове служители на реда от Павликени. От Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Велико Търново прецизират, че към 13:00 часа през вчерашния ден притежателят на парцела алармирал за похищението.

От извършените незабавни дейности по следствието е открито, че причинител на кражбата е 20-годишен от Павликени, прочут на полицията и осъждан. Той е направил цялостни признания. Възстановил е паричната равноценност на инкриминираната движимост. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата.

Полицаи от Стражица пък разкриха кражба на принадлежности и имущество от жилище в село Камен. Сигнал за случая е получен в ръководството на 27 март. Извършители на действието са двама мъже на 24 и на 28 години от същото село, по-младият прочут на полицията и осъждан. Инкриминираните движимости са открити и върнати на притежателя. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата.

Освен това чиновниците на реда от ръководството в Стражица проверяват и две взломни обири във Виноград. По двата случая са стартирани досъдебни производства.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР