Кражба на електроенергия разкриха служители на ЧЕЗ Разпределение България със

...
Кражба на електроенергия разкриха служители на ЧЕЗ Разпределение България със
Коментари Харесай

Разкриха мащабна кражба на ток в луксозна сграда в София

Кражба на електрическа енергия разкриха чиновници на ЧЕЗ Разпределение България със съдействието на полицията. Това оповестиха от пресцентъра на ЕРП-то.

Кражбата е осъществена посредством непосредствено присъединение към електромерното табло на кабел с огромна мощ.
„ Чети етикета ”: Бизнесът краде повече ток от битовия консуматор Кражбите на ток водят до неприятно качество на услугата, споделят от ЕРП сдруженията и оферират фрапантни ограничения за наказване – присъди като за тероризъм
Става въпрос за нова и съвременна постройка в столицата на бул. „ България “. Чрез кабела за месец са отклонявани 35 хиляди киловатчаса електрическа енергия на стойност към 7000 лв.. Това е месечната консумация на към 70 семейства.

Присъединението е употребявано за зареждане на бойлери, на климатичната система на постройката и на общите ѝ елементи, откриха проверяващите. С цел да прикритият нарушаването, причинителите са прерязали кабелите напрегнат, предизвиквайки късо съединяване и спиране на електрозахранването за цялата постройка.
ЧЕЗ лови крадци на ток с нови технологии Вече е открито нелегално присъединение към мрежата от къща в Банкя
По този метод те са заплашили освен своя живот, само че и сигурността на живущите в нея и нейните ползватели. По случая е заведено досъдебно произвеждане.

„ Кражбите на електрическа енергия ощетяват освен сдружението, само че и правилните клиенти и съставляват заплаха за здравето и за човешкия живот. Нашите чиновници и полицията работят интензивно за откриване на противозаконните присъединявания”, разяснява Филип Йорданов, началник „ Нетехнически загуби “ в „ ЧЕЗ Разпределение България АД.

От ЧЕЗ допълниха, че през предходната година са открити 6672 нарушавания, а от началото на годината до края на март месец са разкрити1551кражби
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР