Козирогът се символизира от морската коза, митологично създание с тяло

...
Козирогът се символизира от морската коза, митологично създание с тяло
Коментари Харесай

Козирогът знае, че животът е кратък и винаги се състезава с часовника

Козирогът се символизира от морската коза, митологично творение с тяло на коза и опашка на риба.

Това изображение приказва за раздвоените качества на Козирога: Козирозите са умели да се ориентират както в материалната, по този начин и в прочувствената сфера.

Те изкачват най-стръмните планини – Козирозите ръководят коленете, улеснявайки изкачването, като в същото време построяват своята психическа мощ.

Козирозите са безмилостни: Те са решени да преодолеят всичко, което се изпречи на пътя им. Те виждат огромната картина, дълготрайните цели и безусловно не желаят да затъват в досадни детайлности или непотребна информация.

Поради техния хладнокръвен фокус, Козирозите от време на време могат да бъдат възприемани като студени, неемоционални или даже жестоки – само че това е единствено тъй като Козирогът има вероятност. Ако нещо няма да има значение след пет години, Козирогът просто не може да се занимава с него през днешния ден.

Разбира се, това, което приказва безусловно за планетарния шеф на Козирога е Сатурн. Газовият колос с пръстени в нашата далечна слънчева система, Сатурн, е планетата, обвързвана със задания, правила, отговорности и – може би най-важното – времето.

Благодарение на Сатурн, Козирогът е толкоз необикновено обвързван с концепцията за времето. Разбира се, това може да значи акуратност или ръководство на календара, само че в действителност е малко по-екзистенциално от това.

Козирогът признава, че животът е къс и в това време постоянно се състезава с часовника. Има толкоз доста неща, които Козирогът желае да реализира и направи през този живот; забавянето просто не е алтернатива.

Като съществен знак, Козирогът е в действителност стимулиран да стартира нови планове – този знак непрекъснато идва с нови хрумвания!

Въпреки че са доста изборни по отношение на това кого позволяват в живота си, Козирозите са необикновено положителни другари, които се гордеят с почтеност и преданост.

Едно значимо нещо, което би трябвало да се означи: Козирозите несъмнено не се преструва. Ако Козирогът не утвърждава вашия избор или държание, той сигурно ще ви уведоми.

Но страхотното при Козирога е, че и ще ви помогне да измислите решения, детайли за деяние и практични хрумвания по какъв начин да подобрите обстановката си.

Козирозите са вършещи хора, което значи, че задачата им е да създадат всичко допустимо. Знаете ли израза „ Ако искаш нещо да бъде направено, дай го на ангажиран човек? “

Е, това несъмнено важи за Козирога. Дори в случай че е заседнал до колене в крайни периоди и рецесии с високи залози, той ще направи всичко допустимо, с цел да вземе поради потребностите на най-близките си спътници.

Какви са слабостите на Козирога?

Разбира се, Козирогът би трябвало да помни, че не всеки желае, има потребност или желае същия метод на живот, който той живее.

Въпреки че Козирогът е извънредно упорит – и неговата увереност безспорно е извънредно вдъхновяваща – значимо е Козирогът да не постанова своите стандарти на другите.

Няма проблем, когато Козирогът се концентрира върху личните си стремежи… само че проектирането на полезностите върху най-близките им другари и семейство е напълно друга история.

Козирогът би трябвало да помни да гледа в личната си паничка: в края на краищата не всеки желае да се изкачи по стълбата напряко до върха.

Някои хора просто желаят да водят умерено и спокойно битие – и в това няма безусловно нищо неприятно.

Нещо повече, всеки Козирог несъмнено би трябвало да култивира процедура на признателност. Тъй като Козирогът има толкоз високи цели, за този земен знак е мъчно да оцени настоящата си действителност, вярвайки, че нищо няма да бъде задоволително положително, до момента в който не доближат върха на планината.

Но пътуването е дестинацията и в случай че успее да изпита дълбока благодарност за актуалните си благословии, Козирогът сигурно ще се почувства още по-пълноценен, когато най-сетне доближи стремежи резултат.

Кой е най-хубавият сътрудник за Козирог?

В сантиментален проект, Козирозите търсят котва: тези лоялни любовници са демонски заети, тъй че ценят лоялността, последователността и непоколебимата отдаденост.

Земните знаци – Телец и Дева – са привлечени от упоритостта, решителността и работливия дух на Козирозите, тъй че Козирогът постоянно ще укрепва дълбоки връзки с тези съидейници на зодиака.

Водните знаци – Рак, Скорпион и Риби – също са отлични за Козирога: водните знаци са чувствителни, състрадателни и психически дълбоки, тъй че те в действителност могат да оказват помощ на Козирога да се свърже с техните интуитивни качества.

Не забравяйте, че Козирогът е показан от морската коза, тъй че този знак интуитивно знае по какъв начин да се ориентира в по-емоционален терен.

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ в  Телеграм :

Вижте още: Мъдростта и салдото са по-важни за КОЗИРОГА от всички благосъстояния на света


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР