"Който ме познава знае, че на моя телефон няма кирилица",

...
"Който ме познава знае, че на моя телефон няма кирилица",
Коментари Харесай

Борисов се подигра с поредния фишек на Божков

"Който ме познава знае, че на моя телефон няма кирилица ", съобщи министър председателят Бойко Борисов по отношение на публикувания сутринта чат от укриващия се от родното правораздаване в Дубай предприемач Васил Божков, за който самият той твърди, че е извършен с министър-председателя. Така Борисов разсея всевъзможни подозрения към следващия кьорфишек на снабдилия се с 18 обвинявания някогашен лотариен крал на България.

“Тези, които ме познават, знаят моето телефонче. Този телефон няма кирилица. Ако някои кажат, че са получили от мен есемес на кирилица, аз имам единствено този телефон и той седи при защитата. Както едно време една кака сподели, че съм я набрал по Вайбър, аз тогава не знаех какво е Вайбър ", разяснява Борисов провалилия се нов опит на олигарха да разклати страната.

Борисов се засмя и призна: "Забавлява ме. "

В чата, който е на кирилица се загатват имена на футболисти на Левски, като Атанас Кабов и Илия Димитров, както и това на някогашния омбудсман Мая Манолова, за която се твърди, че е финансирала акцията си на кметските избори в София предходната година с пари точно на Божков.

В кореспонденцията обаче още веднъж липсва телефонен номер, което още с публикуването й във Facebook от прицелилия се във властта хазартен необут допусна, че сходно на изказванията на Божков за чата му с финансовия министър Владислав Горанов, ще се окаже следващия кьорфишек.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР