Койна Русева не е от жените, които често се появяват

...
Койна Русева не е от жените, които често се появяват
Коментари Харесай

А вие можете ли така? Койна Русева впечатлява с тяло и йога упражнения на 51

Койна Русева не е от дамите, които постоянно се появяват по малкия екран, с цел да приказват за персоналния си живот, само че пък обича да споделя тъкмо такива моменти в обществената млежа. Талантливата актриса, която видяхме с присъединяване и в хитовия престъпен сериал на NOVA " Отдел Издирване ", показа по какъв начин поддържа перфектана си физическа форма.

Известно е, че 51-годишната актриса е запалена по спорта и постоянно е изглеждала безупречно, само че не споделя постоянно дребните си секрети, с които поддържа своя пресен външен тип. Българската Марлене Дитрих, както е още известна красивата нашенка, качи в Инстаграм свои фрагменти, на които демонстрира по какъв начин прави разнообразни йога извършения, с които показва по какъв начин поддържа стройната си фигура и добра форма.

Виж още:

 На фотосите Русева демонстрира забележителни умения в йога. На фрагментите Койна не е сама, а със своя преподавател, който сама дефинира като " верния ". Двамата застават в разнообразни пози, а усмивката не стига от лицето на актрисата.

" Никога не съм предполагала, че йога може да ми даде такива " варианти " за тялото и такова успокоение на мозъка ", признава самата тя. Феновете ѝ побързаха да я поздравят за уменията, само че се срещнаха и такива, които видяха набожен проблем в заниманието на Русева.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/koyna.ruseva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР