Коя е Бастет?Информацията за Бастет е доста противоречива. Веднъж е

...
Коя е Бастет?Информацията за Бастет е доста противоречива. Веднъж е
Коментари Харесай

Богинята Бастет: Извънземната покровителка на човечеството

Коя е Бастет?
Информацията за Бастет е много спорна. Веднъж е описвана като доста красива, различен път като доста грозна – че е доста космата, с копита. Най-често обаче е наричана богинята котка или лъвица и е изобразявана като жена с котешка глава. Според легендата Бастет е щерка на египетския господ на Слънцето Ра, само че съгласно други теории родителите й са високо израснали духовни същества. Според езотеричните вярвания тя е действително съществувала персона, живяла на този свят 2 и даже 3 хилядолетия преди новата епоха.

В свое изявление известният публицист езотерик Милан Миланов споделя, че съгласно него Бастет е родена и израснала в България. Тази позиция дава и отговор на значителния въпрос за какво тази древноегипетска богиня е заровена точно у нас след настъпването на физическата й гибел. Божествената същина на богинята Бастет доста окултисти изясняват като извънземна. Тя е отдадена персона, която разполага с доста дълбоки знания за живота и света. На Земята основава голям брой учебни заведения и школи за духовно израстване на учениците. Според някои теории Бастет е слязла на Земята от Луната, където живеели и други извънземни същества от нейния и даже по-висок сан. Всички те били  представители на по този начин наречената Лунна династия.

Бастет е почитана като богиня на веселието, насладата, танците, бременните дами и майките, музиката, плодородието. За нея се твърди още, че е античната богиня на нашите тракийски племена, която е ръководела всичко протичащо се с тях. Траките са получавали божествени упътвания и умения, които богинята обилно им предавала. Разказва се още, че Бастет става майка на 3 деца – 2 момчета и едно момиче. Техен татко е самият Соломон. В легендата се споделя още, че Бастет е имала контакт с атлантите, за които преди време ви разказахме.     

Някои окултисти се застъпват за хипотезата, че Бастет като високо еволюирал дух е била натоварена със задачата да събере разнообразни души, населяващи Млечния път, и да ги засели на Земята. Това е една от многото теории, всяка от които се пробва да разгадае по какъв начин са се появили първите хора на планетата ни.

Гробницата на БастетНамира се на територията на Странджа, в региона на Малко Търново. Говори се, че през 1944-1945 година, когато съветските войски навлизат в страната ни, са създали разкопки точно на това място – гробницата на Бастет и са изнесли цели камиони с артефакти, открити вътре. Според мнозина тези предмети са били с извънземен генезис. Взели са и доста златни съкровища и златна руда, или най-малко по този начин считат езотериците. Но публично никой не знае какво тъкмо и какъв брой е било конфискуваното от руснаците. Това, което се знае обаче, е фактът, че те са копали само в преддверието на некропола, тъй като никой не може да проникне до самото подземие, където е заровена Бастет – мястото имало мощна енергийна отбрана, която не позволява никого до такава степен. Това мощно енергийно поле е и повода на доста гости, стигнали до преддверието, да им прилошава внезапно. Други пък се усещат леки и заредени от същата тази сила.

Освен мястото, на което е заровена Бастет в Странджа, надълбоко подземен се намират още нейната съкровищница и замък. Според някои теории, в съкровищницата на Бастет с изключение на многото златни предмети и съкровища, се крият и доста скъпи литературни творби като тези на атлантите да вземем за пример. В тях са записани голям брой дълбоки секрети, които остават тайнственост и до през днешния ден.

През 1980 година се появява мистериозна карта (според някои източници я намира локален иманяр) с неразгадаеми знаци и писмени знаци. Този артефакт доближава до членовете на Българска академия на науките и на самата Людмила Живкова. Силният им интерес към картата ги води до баба Ванга, която от своя страна ги насочва до мястото, където се намира гробницата на античната богиня Бастет.
За цената на наследството на богинята Бастет Ванга казвала:
„ Това е едно хилядолетно обръщение с скъпа стойност “.
Свидетели, които са навестявали мястото, посочено като преддверие на гробницата на Бастет, описват, че стигайки до него почнали да виждат разнообразни странни светлини и геометрични фигури. Дори част от скалните масиви почнали да избледняват и да се „ дематериализират “. Според доста езотерици това е бил контакт с по-висшите раси, които за следващ път засвидетелствали, че там има НЕЩО. Какво тъкмо е то, на този стадий остава загадка за нас и можем единствено да се надяваме, че някой ден ще разберем какво се крие зад мистерията Бастет.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР