Кой задмина Васил Найденов по хонорари? В попфолка може да

...
Кой задмина Васил Найденов по хонорари? В попфолка може да
Коментари Харесай

Ти отминааа…! Кой задмина Васил Найденов по хонорари?

Кой задмина Васил Найденов по възнаграждения? В попфолка може да има апетит за огромни шлагери, само че за сметка на това хонорарите в сектора се повишиха стремглаво. От новата година Преслава и Галена към този момент взимат други пари, които нямат нищо общо със сумите, които прибираха до момента, написа “Галерия ”.

До преди няколко месеца, двете най-големи имена в чалгата завъртаха сред 8 и 9 хиляди лв. за изява, а в случай че е частно празненство или събитие и повече. От тази година обаче цените им към този момент са по 12 000 лв.

И други известни фолк реализатори подвигнаха цената на певческите си услуги. Така да вземем за пример Софи Маринова към този момент е на хонорар от 10 000 лв.. За същите пари пее и Емануела, която до неотдавна прибираше 7500 лева

Превърналият се във фолк сензация за последните две години – Меди също скочи високо. Неговият хонорар публично също е 10 бона, разкриват осведомени в сектора. Младокът съумя да опустоши конкуренцията си измежду мъжете и за нула време стана един от най-скъпите в чалгата. Дори Тони Стораро и синовете му не са стигали такива високи възнаграждения, разясняват в средите. Доколко обаче новите цени ще окажат въздействие в ангажираността на самите реализатори, времето ще покаже. Предполага се обаче, че с такива цени несъмнено ще има спад към поканите за изяви и единствено най-големите клубове ще могат да си ги разрешат.

Източник: hotarena

Още вести четете в категория Живот.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР