Кой стои зад атаките срещу пътен знак на ул. Юндола?

...
Кой стои зад атаките срещу пътен знак на ул. Юндола?
Коментари Харесай

От другата страна на знака в “Смирненски“: Обвиненията са отмъщение от човек, когото изгонихме от заведението

Кой стои зад офанзивите против пътен знак на ул. " Юндола "? Според сигнал на гражданин на квартала въпросният знак от време на време осъмва демонтиран или премахнат. Според нашият четец, това се случва съзнателно и е в интерес на клиентите на заведението всъседство, които изполват неналичието му, с цел да паркират в нарушаване. Подателят на сигнала показва и подозрения, че в изгубването на знака е забъркан притежателят на обекта. 
Прочетете още
След обявата, с нас се свърза притежателят на въпросното заведение " Кофеин " - Иван Достинов, който засегнат от обвиняванията и разяснява, че изказванията на въпросния мъж, прочут в квартала като Джонго, са инспирирани от персонална омраза. 

" Миналата година изгоних въпросния човек от заведението, тъй като влизаше гол до кръста в обекта, заяждаше се с клиентите, тормозеше личния състав. Накрая бях заставен да издам възбрана да посещава заведението. Аз и брачната половинка ми работим непрекъснато, с цел да създадем това място прелестно, а клиентите ни да са спокойни и удовлетворени. А този човек тероризира освен нас, само че и целия квартал ", безапелационен е Достинов. 

По отношение на знака, притежателят на заведението твърди, че няма никаква визия кой го демонтира или рисува със спрей върху него. " Аз имам задоволително задължения, а и няма по какъв начин да падна на равнището на този човек. В тази улица стопират освен клиенти на заведението, само че и гости на околните офиси на ЕКОНТ и СПИДИ, на магазина в съседство и други Има и заведение за храна за у дома - хората стопират за минути, вземат си храната и си потеглят. Проблемът с местата за паркиране е сериозен, само че не съм аз индивидът, който може да го реши ", споделя мъжът. 

Според него полицията всекидневно е в региона, най- постоянно по сигнал на въпросния Джонго. " Всеки ден лепят санкции. Той безусловно побърква полицията ", споделя Достинов. Той към този момент е поръчал камери и в околните дни ще ги инсталира пред заведението. " Така ще схвана тъкмо кой смъква знака, а също така се обезпечавам, тъй като от този човек може всичко да се чака - преди време ми пукаше гумите на колата, по-късно хвърли препарат в градината и тревата изсъхна. Не се занимавах до момента, тъй като мислех, че ще престане ", споделя Достинов. 

Джонго е с престъпни регистрации. Действително води джихад против въпросното заведение, тъй като всекидневно пуска сигнали във Второ районно, оплаквайки се от мощна музика, погрешно паркирани коли и др. 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР